SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Mandrágora Negra - Imparable (2015)

Mandrágora Negra - Imparable
Mandrágora Negra logo
España

Imparable

Power Metal
Heaven Musik
2015


Temes

01. Un largo camino
02. Luna
03. Imparable
04. Parte de mí
05. Fue tu pasión
06. El mundo de los sueños
07. Para Siempre
08. 19 de septiembre
09. Junto a ti
10. El cielo tendrá que esperar

Formació

Veu: Moisés Montero “Moi”
Baix: Maxi Fructuoso
Guitarra: David De Miguel
Guitarra: Unai Iglesias
Bateria: Alex Rodrigues
Teclats: Iza

Crítica

Des del País Basc, fa ja cert temps arriba a les meves mans el segon treball de llarga durada de Mandrágora Negra, "Imparable"

Des d'un primer moment em vaig mostrar escèptica sobre si realitzar aquesta review o no, perquè com a amant del power metall nacional em va semblar "suau" ja que esperava trobar-me grans arranjaments i complexitats compositives, però a mesura que ho he anat escoltant m'he sorprès a mi mateixa atès que és tan enganxós i melòdic que enganxa i quan menys t'ho esperes estàs cantant les cançons. Automàticament vaig canviar de parer al respecte de l'àlbum, ja que em sembla tan positiu que ha passat, que no cal virtuosismes per poder apreciar una bona feina. Però el més sorprenent ha estat l'escolta prestant atenció als missatges que volen transmetre, aquest va ser el moment en què em van enganxar del tot.

"Un largo camino", és l'encarregada d'obrir i des del minut zero ens mostren la seva proposta. Metall molt melòdic d'aguda i fina veu, combinant guitarres i galops característics amb una velocitat que va en augment i sobretot una tornada que entra dins teu i ja no surt. Un dels millors temes de la feina molt i molt enganxós.

"Luna", és per diversos motius un d'aquests temes que vas per la casa, caminant pel carrer o senzillament descansant i et sorprens a tu mateixa cantant-i fins i tot cridant a l'arribar la tornada! Graciós més, quan és el nom de la teva gossa i se't queda mirant embadalida sense entendre res.

"Imparable" dóna el nom al disc. És un mig temps amb aires de directe, fins al punt que han ficat crits donant aquesta sensació de directe, que personalment no m'agrada. Llàstima perquè si no es tractaria d'un tema molt rodó!

"Parte de mi", és un tema que dóna principi arrenca amb cors molt èpics i ràpidament desemboca en un tema una mica més creuat. Moi a les veus realitza una cura treball al llarg de tot el disc, havent-se encarregat també de les gravacions i mescles. Un treball francament bo!

Arriba el torn a un dels plats forts d'aquest disc: "Fue tu pasión", tema que compta amb la col·laboració d'un dels grans de l'escena musical nacional, Tete Novoa. Però no per això el considero el millor, sinó per la força i l'empenta que té i l'esgarrifós missatge que mostra que es pot intuir de què va després de la introducció i els rugits motards del començament. Pell literalment de gallina davant el missatge de morir si és necessari abans de deixar el que alimenta la teva passió, en aquest cas les motos. Espectacular també el duel de dos vocalistes abans un riff al·lucinant de guitarra a càrrec de David de Miquel que en aquesta ocasió comparteix protagonisme en les sis cordes amb Unai.

"El mundo de los sueños" és un tema mig temps de molt fàcil escolta amb un sol desdoblat de guitarra des del principi que ens deixa davant d'una suavitat exquisida. El baix de Maxi és de vital importància com a base rítmica, tot i que els arranjaments de teclat de Izar són una altra de les característiques que marquen a Mandrágora Negra com a banda.

A continuació arriba el moment de baixar les revolucions amb la primera de les balades que mostra aquest treball, "Para siempre" en la qual Iza, teclista de la banda, és l'encarregat de plasmar en tot moment la delicadesa i la tendresa que requereix, en el que compten amb la col·laboració de Beñat Larruquert al violí. Sens dubte, una preciosa cançó per transmetre-la als que més estimes.

Amb "19 de septiembre" arriben més col·laboracions, aquest cop per la veu femenina de Nia Moore King i la masculina d'Ibai Marín en un altre tema ràpid on preval el doble bombo d'Alex a la bateria, com en tota la feina i és que es tracta d' bon power metall però molt melòdic, amb un contrast molt marcat entre veu dolça i musicalitat ràpida i guitarrera!

Finalitzem el treball amb "Junto a ti". Amb aires de balada ens arriba un tema de lletra preciosa i on podem apreciar de nou els contrastos. ¿Es tracta d'un tema ràpid de metall? ¿Es tracta d'un mig temps dolç? Realment és Mandrágora Negra: Un tema de metall, ràpid, guitarrer i molt dolç!

"El cielo tendrá que esperar" és la balada sentida, acústica i suau amb la qual posen fi a aquest segon llançament el qual no té desperdici.

Un pas endavant el d'aquesta banda per situar-se entre les grans de power melòdic en castellà i que entra fàcil, molt fàcil i que no surt, sinó que es queda i t'enganxa encara sense adonar-te!

Vica Arise
10/12/2015

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.