SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

SatanArise - Desde el Corazón (2015)

SatanArise - Desde el Corazón
SatanArise
SatanArise logo
España

Desde el Corazón

Brutal Pop
Autoproducido
2015


Temes

FELIZ DÍA DE LOS SANTOS INOCENTES
1. From The Metal Heart
2. La cabra
3. No quiero ser Rafa Basa
4. Aprender a tocar
5. Tocar no es tan difícil
6. Satán se levanta
7. Solo de xilófono
8. La música eres tu
9. Ser rápido o ser fiambre

Formació

FELIÇ DIA DELS SANTS INNOCENTS
Vic: Guitarra, baix i casiotone
Vica: Guitarra i cors
Hell: Veus, guturals i percusió

Crítica

FELIÇ DIA DELS SANTS INNOCENTS

Satan Arise ens deixen el llançament de l'any per finalitzar-lo. Volent celebrar el seu cinquè aniversari han decidit que el millor era saltar a l'altre costat i oferir al gran públic un CD de powerballads des dels instruments.

Tot i la gran quantitat de músics que es troben entre els seus col·laboradors i la qualitat d'aquests; tot i poder aconseguir una formació d'autèntic luxe, han volgut apartar una mica de les possibles etiquetes i llançar un CD des del cor dels no músics malgrat la qualitat dubtosa d'aquest.

Així doncs, nou temes conformen aquest "Des del Corazón", llançat a través de Nuclear Explosió Europe que veurà la llum a tot Europa avui mateix ia la resta del món a partir del dia de reis.

Per a la gravació, han decidit tirar la casa per la finestra i anar a fer-ho als Finvox Studios a Hèlsinki de la mà de Mika Fussila, el qual ha posat alguns cors també segons es rumoreja.

Les power ballads que conformen aquest llançament, la veritat és que són una mica esperpèntiques ja que és la primera vegada que s'introdueixen en una balada, blast beats o guturals del coll poderosa d'Hell com es demostra en "From The Metall Heart", cantada íntegrament amb l'estómac.

Interessantíssima versió gutural del clàssic popular "La cabra", en la qual el casiotone PT82 a les mans de Vic, potser no sigui la millor elecció pel que fa a instruments (no és multitono i només permet tocar les notes d'una en una), però sens dubte és una peça que donarà que parlar.

Pugen d'intensitat amb "No quiero ser Rafa Basa", un mig temps on la pandereta cobra especial protagonisme, pràcticament a temps gairebé tota l'estona, i on expressen un sentiment profund, amb un baix que amb prou feines és audible en tot el treball.

Com si d'un curs CCC es tractés, els dos següents temes, donen tota una lliçó de riffs i solos, a les mans de Vic i Vica, desdoblant a quatre semitons i mostrant grans dosis de virtuosisme, encara que per desgràcia a més, en diferents afinacions , i així una llàstima que la Yamaha Pacific del 95 que esquinça Vic, evidencia estar desquintada i trasteja de manera tan audible que ha quedat palès en la gravació.

Molt millor i especial esment al sol en "Tocar no es tan difícil" de Vica, a les mans de la Jackson Flyin 'V, tot i que pesa el fet que si s'haguessin canviat les cordes, aquest timbre amb un so rovellat hagués millorat molt el resultat final. Encara promet i molt.

En honor al propi nom, toquen el que pretenen sigui el nou himne d'aquesta banda neòfita "Satan se levanta", on la coneguda veu de ultratumbra, greu, profunda i esquinçada a l'una que potent d'Hell, pren el protagonisme total eclipsant absolutament a qualsevol melodia que hagués pogut ser gravada. Pràcticament es podria dir que el tema és "a capella".

A "La música eres tu", aquest trio ha decidit anar un pas més enllà i posar tot el sentiment a la graella: Una pista completament en blanc perquè l'oient sigui capaç de gaudir dels seus temes favorits per cantar el que li plagui. Això si, cada deu segons hi ha un redoblament de castanyoles que ajuda a no perdre el tempo. Interessant proposta que sens dubte serà a partir d'ara un clàssic en els nous llançaments de moltes bandes.

Finalment han volgut obsequiar amb el clàssic d'Iron Maiden "Be Quick or Be Dead" en castellà, al qual han anomenat "Ser rápid o ser fiambre" on la velocitat original de la banda anglesa s'ha vist relegada a una versió molt personal en format balada a tres veus, totes melòdiques.

Sens dubte, el gran llançament nadalenc, que té aspecte de gran èxit, no per la seva qualitat musical, sinó per tot el contrari: Sembla impossible mida cúmul de despropòsits junts i que ni fets a posta semblen possibles. Igual que al senyor Burns li mantenen viu la barreja de totes les malalties possibles, les desafinacions, les composicions sense massa sentit i la falta de virtuosisme són sens dubte, l'ingredient que ha de catapultar a l'èxit aquest llançament, el qual m'atreveixo també a augurar, serà el primer de molts!

FELIÇ DIA DELS SANTS INNOCENTS

Víc Salda
28/12/2015

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.