SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

All Will Know - Deeper Into Time (2015)

All Will Know - Deeper Into Time
All Will Know logo
Alemania

Deeper Into Time

Melodic Death Metal
Autoproducido
2015


Temes

1. Home
2. Deeper Into Time
3. Still, Cold And Lost
4. Towards Deliverance
5. Feed Their Minds
6. Reset That Clock
7. Exceed And Refine
8. The Rain I Bring
9. Solitude In Fear
10. Existence Denied

Formació

Veus: Frank Richter
Guitarra: Jan Jansohn
Guitarra: Steffen Henneberger
Teclats: Felix Walzer
Baix: Max Jänsch
Bateria: Lukas Gröhl

Crítica

Segon treball d'aquesta banda alemanya que vam tenir el plaer de veure en viu després del llançament del seu treball debut anomenat "Contact".

Ja en el seu moment ens va encantar la barreja que fan aquests germans combinant el més cruel i dur death metal amb unes melodies i un contrast de veus netes simplement exquisit, ja que en aquest "Deeper Into Time", se superen!

"Home" obre la feina demostrant que els teclats a les mans de Felix, van a tenir una importància crucial en tots i cadascun dels temes. Ens enlairem amb unes guitarres a l'una de la bateria de Lukas, amb uns doble bombos intensos i aguts.

Si esperàvem alguna cosa tranquilet, en un moment ens desperten i ens mostren amb els guturals aguerrits de Frank que això no és Bambi! Impressionant tornada de veu neta per donar les vegades el contrast als guturals i moure pel terreny en el qual es mouen còmodes: Tots!

Els riff de guitarra de Jan i Steffen penetren i mostren una banda dura, potent, crua però molt nítida i amb molta importància tant a la melodia com a la duresa. "Deeper Into Time", dóna nom al disc i torna a portar-nos per camins enganxosos del qual no és fàcil desenganxar en cap moment.

"Still, Cold And Lost" comença amb feresa i agressivitat pura del death metall, per desencadenar en unes tornades nets que em recorden, per posar un exemple als seus compatriotes de Rage. Una banda que mereix tota l'atenció dels amants del melòdic tant com dels amants d'un extrem bastant més agressiu del metall.

Gravetat en l'afinació i solidesa des del baix de Max molt audible com a base rítmica, també contrasten amb l'agudesa de la bateria qui sens dubte mereix especial atenció en no ser en absolut una base plana. "Towards Deliverance" en aquesta ocasió, ofereix una vessant més agressiva sense tant contrast.

"Feed Their Minds" és un clar exemple on les veus i els cors ens transporten per passatges del metall més clàssic encara que això si, foscos però amb trencaments que et deixen tes durant els més de 4 minuts de la totalitat dels temes. Sens dubte un dels meus favorits!

La banda alemanya ha volgut fer aquest salt de qualitat que s'espera d'una banda que vol acabar de consolidar el seu èxit després d'un gran primer treball i ho ha aconseguit sense cap dubte. "Reset That Clock" és una mostra més d'aquesta excel•lència musical en la qual són capaços de transportar el cap de l'oient d'un extrem a un altre com també són capaços d'introduir percussions i ritmes més tribals en "Exceed And Refine", sempre guiats per les tecles de Felix.

El directe de la banda, tenim la sort d'haver comprovat en viu que és magnífic i sense cap lloc a dubte, aquestes noves composicions els va a donar material de sobres per créixer en els directes amb la difícil tasca de combinar les veus que es compaginen gairebé gairebé a parts iguals i en què Frank va a haver d'estar excel•lent, com així ha estat el seu treball en l'estudi amb "The Rain I Bring".

Arribem al final d'aquest treball autoproduït seguint la línia que ha marcat la banda amb "Solitude In Fear" o amb "Existence Denied", una culminació brutal que no fa sinó deixar-nos amb ganes de més.

Excel•lent death melòdic ple de contrastos des de la cruesa més fera fins a parts molt i molt enganxoses, que ens arriben des d'Alemanya per no deixar passar. Si tinguessis ocasió de veure la banda en viu, no te la perdis, però si no intenta fer-te amb una còpia d'aquest treball que sens dubte no et va a defraudar!

Víc Salda
29/12/2015

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.