SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Katana - The Greatest Victory (2015)

Katana - The Greatest Victory
Katana logo
Suecia

The Greatest Victory

Heavy Metal
Autoproducido
2015


Temes

1.Shaman Queen
2.Yakuza
3.Shogun
4.Nuclear War
5.Kingdom Never Come
6.Within an Inch of Your Life
7.Mark of the Beast
8.The Void
9.In the Shadows

Formació

Veu: Johan Bernspång. Voz
Guitarra: Tobias Karlsson
Guitarra: Patrik Essén
Baix: Susanna Salminen
Bateria: Anders Persson

Crítica

Pensava que acabaria meves ressenyes del 2015 amb el CD de "Dawn of Destiny" però no, encara em queda algun cartutx a la recambra amb el 2015 marcat a foc, com és el cas d'aquest tercer disc del quintet suec que deu el seu nom a una famosa arma que portaven els samurais japonesos, i que com no podia ser d'una altra manera que es dóna en molts casos últimament, pren forma en un clàssic i intemporal Heavy metall amb gust per les bones melodies.

Però no em vull avançar, començament a comentar aquest llarga durada que es compon de nou temes i ens deixa una mica més de quaranta minuts de bona música directa i concisa. El rodó s'inicia amb "Shaman Queen" heavy clàssic dels vuitanta en vena, amb bones melodies i riff galopant hereu de la vella escola, que desemboca en un resultón tornada, senzill però amb força, i un sol i cors finals de clara inspiració Maideniana; la cosa no pot començar millor.

Seguim el nostre recorregut amb "Yakuza" ràpida i amb una marcada base rítmica, ens deixa uns concisos cors a la part central i on brilla el seu sol, curt i amb força.

Entrant ja en el seu tercer tema titulat "Shogun" (com els agrada la cultura japonesa a aquesta gent) ens trobem un altre tema vuitanta al límit i on la melodia i tornada em tornen a recordar en gran manera als primers Maiden. Cal destacar l'excel·lent sol i la seva part instrumental.

La següent a caure "Nuclear War" entra amb força gràcies a un ritme pesat i potent, on els aires a Accept impregnen tot el tema, i sobretot a un melòdic tornada i unes fenomenals melodies que conformen un dels millors talls d'aquesta obra .

Passant ja més de la meitat del disc, arribem a "Kingdom Never Menja" les seves bones harmonies a doble guitarra ens fan presagiar que aquest serà un altre dels temes estrella. El seu alegre pre-tornada dóna pas a una altra marcada part central, i completant el conjunt possiblement les melodies més enganxoses de tot l'àlbum, molt bo.

Continuem el nostre recorregut sonor amb "Within An Inch of Your Life" rítmica, potent i enganxosa, amb uns bons cors donant suport a una tornada curt però molt marcat, destacar de nou el sol breu però intens.

Entrant ja en els seus tres últims talls, la següent a caure es diu "Mark Of The Beast" on trobem un inici amb acústiques que ràpidament es tornen en unes rítmiques canyeres, donant base perquè es llueixi la guitarra solista, m'encanten els cors finals !

A "The Void" podem apreciar el gran treball de les rítmiques sens dubte part important d'aquesta banda, i on sorprèn trobar una part amb guitarra espanyola en un curt tema instrumental com avantsala del tall final "In The Shadows"; un mig temps amb base acústica i una gran tasca de la seva guitarra solista. Ressaltar també la seva estupenda i enganxosa part central on el seu cantant es llueix i on podem trobar una part coral final que tanca amb fermall d'or un bon àlbum d'heavy metall clàssic, vuitanta a més no poder, i que mentre l'escoltes et retrotreu amb una somriure a la boca a temps passats, a l'època daurada de grans bandes com Maiden o Accept molt presents dins de les influències d'aquest grup.

Bruno Molina
03/02/2016

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.