SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Rabia Pérez - Rabia Pérez (2015)

Rabia Pérez - Rabia Pérez
Rabia Pérez logo
España

Rabia Pérez

Metal
Autoproducido
2015


Temes

1. Prisionero 04:24
2. Romper a Llorar 04:04
3. La Historia de Fermín 03:47
4. Mentiras 04:18
5. País Sin Maravillas 04:11
6. Despedirme 05:25
7. Tus Deseos 04:29
8. Esta Vida Es una Ruina 02:49
9. Dime 04:43
10. He Regresado 04:00
11. Dulces Secretos 03:57
12. Condenada 04:38
13. Noches de Leyenda 04:48
Duración total: 55:33

Formació

Veu: Rabia Perez
Guitarra: Gabriel Peñasco
Bateria: Sergio Telón de Acero
Baix: Victor Moreno
Guitarra: Jorge Baeza

Crítica

Ràbia Pérez s'ha volgut llançar amb aquest "Ràbia Pérez" llançat en 2015, on tota l'essència del potent Metall que sempre ha fet, veiem com perdura. La veritat que és un disc complet amb 13 talls bé consagrats, amb el seu propi so i sobretot, una potència que farà de les delícies dels seguidors d'aquest gènere.

"Prisionero" obre el plàstic i l'obre amb un genial de tema d'heavy metall a l'antiga, amb una velocitat molt ben escollida i un ritme frenètic. Destaco molt el gran tornada que cantarem fins a l'alba.

"Romper a Llorar" és molt diversa. Té canvis de ritme molt notables però que han sabut cuidar-los amb molt de sentit i queda molt bé. Han treballat molt les línies de guitarres amb diversos sons i altres.

"La Historia de Fermín" crec que té al principi un rotllo bastant folk per aquestes acústiques tan ben aconseguides fins que la distorsió envaeix en la cançó. Destaco la feina compositiu per aquestes melodies que de veritat enganxen.

Seguim el disc amb "Mentiras" on trobem un tema ràpid i frenètic amb una veu de Ràbia Pérez on se supera a si mateixa. De veritat m'ha agradat molt aquest tema on la lletra cobra molt protagonisme.

"País Sin Maravillas" és un tall de rock dur on han sabut compondre un riff molt enganxós i aconseguit. El treball rítmic ajuntat amb el de les guitarres han fet al costat de la veu un tema que els fans de Ràbia recordaran durant molt de temps.

"Despedirme" comença com si fos una balada però la rapidesa encongeix al silenci gràcies al gran doble bombo de bateria al costat d'unes guitarres i un baix que van més ràpids que una bala.

Arribem a meitat del plàstic i vull destacar que és molt difícil fer un disc amb 13 talls, anar per la meitat i que no s'avorreixi com és el cas. Escoltar el disc diverses vegades, se m'ha fet molt amè perquè cada tema té un so diferent i això fa que sigui tot més lleuger.

"Tus Deseos" és una cançó diferent, amb una melodia de guitarra que va variant seguit d'un mig temps que desembocarà en la tornada. Una lletra molt personal on, jo almenys, m'identifico.

"Esta Vida Es una Ruina": M'ha encantat! Cançó curta però contundent. Sincerament és el que més m'ha agradat de tot el plàstic.

"Dime" és una balada convertida a mig temps amb molta elegància fins que ha meitat de la cançó agafa contundència i les guitarres més canyeres protagonitzen la cançó.

"He Regresado" és una d'aquestes delícies convertides en cançó amb un gran ritme i frenetisme. Arribem al final de l'obra amb: "Dulces Secretos", "Condenada" i "Noches de Leyenda" on es pot escoltar un gran final per a un disc molt fresc, amb idees noves barrejades amb les del metall antany. Sincerament destaco molt a la gran formació i aquestes grans composicions que ens han mostrat.

En definitiva: un disc més que recomanable per a qualsevol fan de la cantant o ja simplement per a qualsevol fan del Heavy Metal. Grans!

Brandan Cantos
04/02/2016

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.