SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

L.O.W. - Beyond Chaos (2015)

L.O.W. - Beyond Chaos
L.O.W.
L.O.W. logo
España

Beyond Chaos

Death Metal
Autoproducido
2015


Temes

1. Intro
2. Chaos Undefined
3. Sinful Faith
4. A Wolf Watching Lambs
5. Diatribe
6. Land of Worms
7. Abyss
8. Nin9
9. The Reversed Shadow
10. Nameless
11. Malleus Maleficarum

Formació

Veu: Almu
Guitarra: Andrés
Guitarra: David
Baix: Albert
Bateria: Jordi J.M

Crítica

Cinc llargs anys han hagut de passar perquè Lethal Incoming Wrath hagin deixat enrere el seu primer EP, Swallowed By Hate. Cinc Anys amb algun membre caigut pel camí, altres trobats i un nou enfocament de la banda. A això se li sol sobrenomenar reinventar-se. D'uns L.O.W. pesats i insistents ens trobem amb una banda més fresca, amb composicions més elaborades i no tan pesades amb la mateixa ràbia i ferocitat dels seus inicis.

Després d'una multiusos s'amaga el seu primer treball de llarga durada, Beyond Chaos. Multiusos per què bé pot albergar un disc de rock, heavy, pop, folk irlandès o música de relaxació. Res ens prepara per a un contingut per a ments incautes o sensibles. Per a ells Beyond Chaos pot ser la porta a un infrmaundo que els traumatitzi de per vida.

L.O.W. s'endinsen en aquest turbulent món fosc del death progressiu en què tot val si està carregat de violència musical en forma de veus estripades i guitarres afilades. El terme progressiu potser comenci a estar molt trillat, però almenys ens posa un qualificatiu per a aquelles bandes que volen sortir-se d'una linealitat en les seves composicions i buscar un pas més enllà d'un bon tema amb els cànons de sempre. Ei, que cap problema per a aquells que fan bé el de sempre, de vegades només cal fer les coses bé sense complicar-se massa la vida a virtuosidades afegides.

Beyond Chaos és una feina gens fàcil de pair. Una cosa és veure a aquesta banda sobre els escenaris, on se'l mengen literalment i una altra és escoltar el disc al teu reproductor. Sigui per l'estil que, com és sabut, no entra en els meus gustos nadius, sigui per les composicions, no entra a la primera. No es tracta de tornar a escoltar-lo per agafar-li el gust. En el meu cas ha necessitat d'una i altra escolta, aparcar uns dies i tornar a rescatar-lo. Però al final ... té aquest punt que et fa rescatar-lo i no deixar-lo en l'oblit que no excessives treballs tenen. Compositivament és un disc treballat i ple de matisos que aniran fluint en les escoltes. No és un disc de grans temes directes en vena, és un disc dens i per degustar-reposadament.

Entre els temes a destacar trobem "Abyss" amb un inici lent i pesat explota en ferocitat i cruesa entre canvis de ritme frenètics, 1 Rompecuellos amb més que interessants detalls de les sis cordes, res ancorat als típics temes death. "Land Of Worms" que de nou tornant-a barrejar sols que envolten a un tema potent i intens i bastant addictiu per a un servidor.

"The Reserved Shadows" és potser el tema més comercial del disc, més típic amb unes veus més melòdiques del que és habitual, amb tornada marcat i fàcil de seguir. En el fons els meus gustos tiren al que és simple, no tinc remei. Un altre dels temes més interessants ho han reservat per al final, "Malleus Maleficarum", un tema ple de canvis de ritme i carregat d'alts i baixos anímics, amics de la no-linealitat, he aquí el vostre tema.

Segueixo sense comprendre com d'algú com Almu, a les veus, és capaç de treure aquesta veu ... cal veure'ls en directe per entendre perquè no aconsegueixo entendre-ho. No us defraudaran en directe.

El tan esperat, pel temps que els ha portat gravar-ho i editar-ja és una realitat. Potser el so no és tan cru o sòlid com s'esperava, les guitarres estan com encoixinades, suaus ... però no desmereix la feina que hi ha darrere i no fa l'escolta menys recomanable. No en va, al seu pas pels escenaris no solen deixar ningú disgustat o indiferent.

Sergi Arise "Hell"
27/02/2016

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.