SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Suddenlash - Soul's Revenge (2013)

Suddenlash - Soul's Revenge
Suddenlash logo
España

Soul's Revenge

Symphonic Metal
Autoproducido
2013


Temes

1. The Rite 04:52
2. Possessed 05:04
3. The Prophecy 03:38
4. Valkyrie's Pride 06:28
5. The Faithful King 05:16
6. Shelter 05:02
7. Rebirth 05:36
8. Soul's Revenge 07:40

Formació

Veu: Lidia Guglieri
Composició i teclats: David Magrané

Crítica

Suddenlash és un projecte de metall simfònic establert a Sabadell, Barcelona creat de la mà del compositor David Magrané i Lidia Guglieri a les veus que després d'editar un primer treball, estan intentant desenvolupar-ja amb una formació estable per poder portar-lo als escenaris i que no es quedi en un mer projecte d'estudi.
L'etiqueta de metall simfònic és un d'aquests sacs on podem ficar tot allò que sigui amb veu femenina o tingui uns teclats molt presents o altisonants, aquí hi cap de tot, poca ajuda ens presta una etiqueta tan genèrica. Però en aquest cas és totalment certa. Veus líriques i composicions amb un clar enfocament clàssic ... de llibre anem. Res de subterfugis, estem davant d'una obra d'un gran treball compositiu al marge de gustos i crítiques finals, no en va la carrera de tots dos en l'àmbit musical no es queda al món del metall, sinó que se centra en el terreny del que clàssic.
Després de les primeres escoltes queda clar que Soul 's Revenge es tracta d'una obra de gran treball compositiu i tècnicament molt elaborat. Una fusió entre la part clàssica per part de les cordes de violins, violoncels i altres instruments clàssics i la part més elèctrica de les sis cordes d'acer, baix, teclats i els pegats de la bateria. Costa definir com és influència i qual dominant. I en això rau l'encant de Suddenlash i al seu torn potser també la seva debilitat.
Bona feina però fàcilment pot escapar a uns i altres per estar entre dos mars, navegant amb els beneficis de tots dos, però també els seus defectes. Suau per a un metalero tradicional i modern per a un amant de la música clàssica.
Lidia Guglieri realitza un treball impressionant en les veus, impressionant potser per la falta de grans veus d'aquest estil en el metall en general, però imagino que a l'entrar en el món líric, aquesta consideració es fa trossos.
Desconec si es tracta d'una obra conceptual, però malgrat això, els temes si tenen una sonoritat que em porta a pensar que sí ... pràctica habitual en discos d'aquest tipus. Trobem temes molt diversos que semblen estar guiats per un sentiment que va oscil·lant al llarg del disc, temes intensos com "Possessed" amb una gran força, més grandiloqüents i carregats amb una gran línia melòdica com "The Prophecy" o "Valkyrie 's Pride" , més comercials però no menys intensos com "Shelter" del qual fa un any han regravat en format de single amb videoclip inclòs que no té cap desaprofitament i que en mans de bandes més conegudes apuntaria a èxit assegurat.
L'artwork em denate entre dues opinions dispars, així com el llibret m'ha encantat el seu enfocament gòtic i fosc, la portada en canvi ... la trobo una mica simple i de la qual se li podria haver tret molt més suc. Ah, i unes línies d'explicació de l'obra no sobrarien. Aspectes no musicals però que li donen un punt més a aquest gran treball. El so ... és un enregistrament de fa 3 anys sense massa pressupost, no és gens habitual trobar aquest problema en obres primeres, així que tampoc cal fustigarse per això. L'evolució ha estat substancial en l'edició dels nous singles. La màquina de Suddenlash no para de treballar.
Soul 's Revenge és un disc amb un gran treball a l'esquena, caldrà veure la seva posada en escena, de moment, apunta molt bones maneres. Totalment recomanable per als amants del simfònic i líric i a tots els que no els disgusti gastar una mica del seu temps a explorar noves bandes amb un gran treball compositiu a l'esquena al marge de l'estil.

Sergi Arise "Hell"
02/03/2016

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.