SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Legion + Endgame Zorrozako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Brainstorm - Scary Creatures (2016)

Brainstorm - Scary Creatures
Brainstorm logo
Alemania

Scary Creatures

Power Metal
AFM Records
2016


Temes

1. The World to See
2. How Much Can You Take
3. We Are...
4. Where Angels Dream
5. Scary Creatures
6. Twisted Ways
7. Caressed by the Blackness
8. Scars in Your Eyes
9. Take Me to the Never
10. Sky Among the Clouds

Formació

Veu: Andy B. Franck
Bateria: Dieter Bernert
Guitarra: Milan Loncaric
Guitarra: Torsten Ihlenfeld
Baix: Antonio Ieva

Crítica

Ja tinc en el meu poder el nou CD d'una altra de les meves bandes favorites, si, ho sé tinc moltes, però és el que té el metall en totes les seves vessants, que té grans grups capaços de donar-nos fantàstics treballs entre els quals s'inclou l'anterior àlbum d'aquesta gent, "Firesoul" on estaven a un gran nivell creatiu, pel que m'esperava el millor d'aquest "Scary Creatures" ¿ho han aconseguit? El meu contestació a les següents línies.

El disc no pot començar millor "The World To see" és una canonada de principi a fi, atès que conté totes les constants de la seva música, potència, melodia, elegància i un gran tornada i sobretot al seu voceras Andy B.Franck a plena potència. Ells ja sabien que tenien un hit aquí, atès que és el seu primer i genial videoclip, recomano el seu visionat encaridament, ¡¡¡¡com m'agrada la veu d'aquest home !!!!

Es manté generalment en un to mitjà-alt però és capaç de pujar quan vol com al final de la tornada, l'obra continua amb "How Much Ca You Take" un altre tall ple de força i el resultón tornada donarà bastant joc en directe.

Com gairebé tots els grups germànics de power / heavy el tema de les harmonies a doble guitarra i els sols cures és una constant durant tot l'àlbum.

La tercera en caure amb uns aires evidents a Accept en la seva base rítmica anomenada "We Are" ens demostra el bé que se'ls donen les tornades en aquest cas amb un cor de nens inclòs, un altre bon tema i segur que estarà inclòs en el seu setlist de cara als seus nous concerts.

"Where Angels Dream" com dic aquesta gent es caracteritza per la potència i força de les seves dues destrals que estan genials al llarg i ample de tot el llarga durada com el tall que ens ocupa, canyer amb una base rítmica tremenda i una part central que sense ser la llet manté el tipus.

"Scary Creatures" ens sorprèn amb uns petits tocs orquestrals en un tema més fosc i dramàtic però amb una tornada marca de la casa, excel·lent la part orquestral i instrumental central.

Entrant ja en el seu sisè tall "Twisted Ways" ens trobem amb un dels temes que més m'han arribat d'aquest rodó, molt melòdic i amb una part central realment enganxosa, destacar també les boniques harmonies a doble guitarra que acompanyen al sol ' 'gran tema !!!!

I que dir de "Caressed By The Blackness" amb un inici simplement perfecte ple de força i melodia ¡¡¡¡que tros de guitarres té aquesta banda !!!! Elegant, enganxós, ple de sentiment i on brilla amb força un altre dels tornades magistrals continguts en aquesta obra.

Amb un altre només tremendament emotiu i amb la seva posterior melodia a dues guitarres adornant una altra de les millors composicions incloses en aquest "Scary Creatures", "Scars In Your Eyes" em recorda a anteriors temes trallero però alhora melòdic, possiblement el més normalet de l'escoltat fins ara, boniques harmonies de les seves guitarres al pre chorus i on el que més destaca és el sol, per a res és dolent però sí que és el que menys destaca.

Pel que fa a "Take Me To The Never" poc puc comentar, atès que manté les constants d'aquesta gent: potent, enganxós, i amb unes guitarres matadores, però on el que em desquadra és la seva tornada bastant rar, m'esperava alguna cosa més espectacular, atès que la resta de la composició inclòs el seu magnífic sol és collonuda, però clar, després d'un final una mica més deslluït veient la qualitat de la resta de temes, m'havien de callar la boca ...

I arribem a la millor composició en la meva opinió de tot el nou treball, "Sky Among The clouds" és simplement espectacular!, ¡Els pèls de punta! La seva tornada és pur plaer auditiu, enganxós amb totes les forces, amb uns cors perfectes plens de sentiment i la resta dels elements que la componen integrats d'una manera perfecta, des d'una base rítmica molt melòdica i preciosista a unes guitarres en estat de gràcia i amb un feeling tremend, en suma una joia de cançó per tancar un altre excel·lent disc d'aquesta veterana formació alemanya.

Cal comentar que en la seva versió digipack limitada no només conté un bonus track titulat "Lift Your Eyes To See" realment canyera i amb un so típic d'ells, també podem gaudir del videoclip pertanyent al tema "The World To See" i sobretot d'un concert gravat a Essen que conté disset de les seves cançons més conegudes. Ja podien aprendre altres grups i segells d'edicions com aquesta, recomanada no, el següent...

Heavy / power elegant i canyer a l'una que enganxós és el que et trobaràs si decideixes explorar la seva música, però t'adverteixo, si entres en el seu món és molt possible que ja no vulguis sortir...

Bruno Molina
21/03/2016

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.