SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Legion + Endgame Zorrozako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Within Silence - Gallery Of Life (2015)

Within Silence - Gallery Of Life
Within Silence logo
Eslovenia

Gallery Of Life

Power Metal
Ulterium Records
2015


Temes

1. Intro
2. Silent Desire
3. Emptiness of Night
4. Elegy of Doom
5. The Last Drop of Blood
6. Love Is Blind
7. Anger and Sorrow
8. Judgement Day
9. The World of Slavery
10. Road to the Paradise
11. Outro

Formació

Veus: Martin Klein
Bateria: Peter Gacik
Guitarres: Richard Germanus
Baix: Filip Andel
Guitarres: Martin Cico

Crítica

Acabo de rebre de la discogràfica Ulterium Records el primer treball d'aquesta jove banda procedent d'Eslovènia de la qual no tenia cap referència, però que m'ha deixat gratament sorprès.

L'estil que practiquen és un power metall bastant melòdic i com és norma en Ulterium les lletres són de caràcter religiós, però el que realment m'interessa és la seva música, i he de reconèixer que m'ha agradat molt. Però com intento sempre que preparo una ressenya, la meva idea és donar una àmplia impressió de tots els temes que conformen l'obra.
En aquest cas es compon d'onze talls explicant la Intro i Outro els que s'amaguen després d'una bonica i simbòlica portada.

Comencem la nostra escolta després de la intro amb "Silent Desire" inici típic a doble guitarra que desemboca en un gran tornada molt enganxós, destacar també un sol amb força feeling, molt bones la harmonies de guitarra que acompanyen la composició i els cors del final de la mateixa.

La següent a caure titulada "Emptiness Of Night" comença amb una excel·lent melodia combinada de guitarra i teclats que desemboca en un altre hiperpegadizo tornada, donant forma al que representa per a mi el power metall: melodia, velocitat, força, grandiositat, tot això ho podem trobar condensat en aquest tall, la cosa promet molt! Dos de dos.

"Elegy Of Doom" té un tempo on les guitarres són més canyeres i rítmiques i on podem escoltar en alguns moments una veu gutural contrastant amb una altra estupenda part central a dues veus, destacar també la melodia celta que acompanya la veu gutural, estupenda la base rítmica.

Gairebé sense adonar-me'n em trobo escoltant el cinquè tall "The Last Drop Of Blood" canyer tema amb una important aportació dels teclats a la base i que ens deixa una tornada que sense ser dolent és el més fluix del que escoltat fins ara, tot el contrari al sol realment inspirat i molt melòdic, un altre bon tema power amb uns bons cors en la seva part final, bonic el detall del piano tancant la composició

Pel que fa a "Love Is Blind" podria comentar que és un altre bonic tema dominat pels teclats i amb una base rítmica guitarrera molt acurada, destacar el preciós i enganxós tornada com en gairebé tot el llarga durada, molt bones les melodies finals de guitarra / teclat, em recorda a un encreuament entre Sonata Artica i Stratovarius. Un altre dels molts temes estrella continguts en aquest fantàstic "Gallery Of Life", la veritat és que el disc se m'està passant en un sospir atès que ja estem en el seu setè tall titulat "Anger And Sorrow" on les guitarres acústiques ens introdueixen en un altre tall típicament power, ràpid, amb un fenomenal ús dels teclats i amb una part central precisa però no espectacular. Una altra vegada podem escoltar algunes veus guturals per realçar el tema.

"Judgement Day" comença amb una enganxosa melodia de teclats / guitarra que dóna pas a un hímnic tornada, m'encanten els teclats que adornen aquesta part, destacar també les melodies a doble guitarra que adornen el sol i que tanquen un altre excel·lent tall, ja només em queden dues cançons més a part de la Outro per gaudir.

Pel que fa a "The World Of Slavery" destacar les melodies principals molt Running Wild i una altra excel·lent base rítmica que culminen en una tornada de tall alemany concís però coreable, com dic em recorda en gran manera als Running Wild però amb més teclats, molt bo el sol que es fon amb les melodies de caràcter èpic que dominen tota la composició sens dubte el tall més proper al metall alemany.

Per últim "Road To The Paradise" amb unes melodies realment enganxoses de teclat / guitarra que adornen altra lluminosa i coreable part central, espectacular la part final amb diverses veus contestant-, tanquen un disc que m'ha deixat un excel·lent sabor de boca, sabent que aquest és el seu primer llarga durada no puc més que visualitzar un gran futur per a aquesta banda atès que tenen molt bones composicions i amb un cantant que encara que en alguns moments abusa una mica del falset acompanya molt bé a la música altament disfrutable d'aquest quintet Sloveno.

Per fans dels primers Sonata Artica, Theocracy, o Stratovarius. Recomanat.

Bruno Molina
29/03/2016

Les darreres del mateix país:

AvvenKastalija

Avven

Kastalija

Folk Metal

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.