SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

L'Endeví - Don't Go Back (2015)

L'Endeví - Don't Go Back
L'Endeví logo
España

Don't Go Back

Metal
Art Gates Records
2015


Temes

1. Deja Vu 01:44
2. Sleeping in the Cage 03:22
3. Mirror 04:22
4. Phoenix 03:54
5. Needle 02:59
6. Sin Miedo 05:06
7. Split 02:50
8. Ishi 05:48
9. The Flight of the Fly 03:26
10. Deja Vu 01:44
11. Fenix 03:54
12. Peligro 02:56

Formació

Veu: Lorena Gascón
Guitarra: Jaume Ruiz
Guitarra: Pedro Bataller
Baix: Jorge Ortiz
Bateria:Mario Ruiz

Crítica

L'Endeví és una formació amb vuit anys de batalla escènica, amb dos discos a l'esquena i una carrera molt envejable per qualsevol altra banda. No en va han participat en grans festivals incloent el Metall Female Voices Festival a Bèlgica, déu n'hi do ...

Ara després d'un parell de canvis en la formació han presentat el seu tercer treball Do not Go Back. Pater és substituït per Pedro Bataller a les sis cordes i Lorena ocupa el lloc de Mamen a les veus. No oblidem que aquesta última havia forjat la banda al costat de Jaume, marxant ja que un dels pilars inicials de l'Endeví. Si ja un canvi de frontman és una tasca complicada per a qualsevol banda, en aquest cas ho és doblement. Sembla que aquest disc sigui la prova de foc per a la banda i les comparacions són tan odioses com obligades.

El canvi és gairebé radical en les veus, fent que aquest nou disc tingui altres aires, Do not Go Back és una feina que trenca una mica amb els anteriors, potser forçats pel canvi de veu o per gust, però estem davant d'un disc més suau i amb una línia menys potent. Classificar aquest tipus de so no és tasca fàcil, tot i que sona per moments fosc no és gòtic ni de lluny. Dir-ho així seria massa senzill o còmode, segons es miri. És un mal disc? No estaria ressenyant si fos el cas, és un disc molt més íntim i personal, adjectius que costa trobar dins el panorama metalero.

Al principi de les escoltes reconec que em va costar fer-me a ell. No és un disc de tralla i riffs enganxosos que et van a fer saltar des del minut un, com el bon vi ha de airejar-se i degustar-se amb paciència. Aquest és el meu major defecte per a aquest treball. Però un cop escoltat i tornat a escoltar, deixant enrere comparacions de veu, enganxa. És cert també és que els temes tenen alts i baixos i aquest és el meu major però en aquest treball.

La veu de Lorraine juga en un rotllo que frega els aires rockers però sona millor i més convençuda en les veus netes, aquí és on es troba a faltar la força de la Mamen, i acostumar-se a aquest canvi costa una mica. Però els temes com "Sleeping In The Cage" o "Needle" tenen una força i contundència tremenda i altres més suaus com "Mirror" o "Phoenix" juguen a navegar entre dues aigües amb transicions entre pesades i melòdiques que li donen molt de joc.

Entre els dotze temes trobem tres temes traduïts al castellà, "" Deixa Vu "," Fenix ​​"i" Perill ", reduint els temes nous a nou en realitat d'aquest nou disc de l'Endeví. El disc ha segueixo gravat a L ' Amagatall per Jaume Ruiz i Pedro Bataller i editat a través d'Art Gates Records.

És complicat treure un disc si per endavant parts amb un canvi de vocalista. El millor del disc és que no han intentat buscar una còpia de Mamen i han adaptat les seves composicions a la veu de Lorraine que tenen un registre molt diferent i això m'agrada, es nota que l'Endeví fan el que volen i no intenten com sigui mantenir forçant una sonoritat que poc els aportaria. Do not Go Back, no hi ha marxa enrere per uns l'Endeví que s'endinsen a un so més íntim i subtil, amb una gran base rítmica i un so més net. Ni bo ni dolent, és el que hi ha, nois, a acostumar que no hi ha marxa enrere, Do not Go Back.

Sergi Arise "Hell"
07/04/2016

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.