SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Diabolos Dust - Ruins Of Mankind (2011)

Diabolos Dust - Ruins Of Mankind
Diabolos Dust logo
Alemania

Ruins Of Mankind

Thrash Metal
Massacre Records
2011


Temes

1. Ruins Of Mankind
2. Fading To Grey
3. Blood Red Sky
4. Judgement Day
5. Creatures
6. Slave
7. Out Of Time
8. Defender
9. In Vain
10. The Mirror
11. Never Surrender

Formació

Veus: Jürgen Dachl
Guitarra: Anton H. Lini
Baix: Roland Zehrer
Bateria: Stefan Fesser

Crítica

Ruins Of Mankind va ser editat l'any passat de forma autoproduïda pels alemanys Diabolos Dust, aquest any l'àlbum ha estat reeditat i distribuït pel segell Massacre Records aconseguint una major repercussió. Aquesta reedició ha portat també una nova portada, bastant més elaborada i fosca que la del primer llançament.

Ruins Of Mankind és un viatge al passat, tornem als 80 quan el thrash metall estava començant, amb el primer tema ens vindran al cap els primers discos de Megadeth, Metallica i altres tants. Un thrash que poc té a veure amb el resultat de vint anys gairebé trenta anys d'evolució del gènere. Veus trencades i netes, tot i que també apareix algun grunyit. Ritmes entre pesats i galopants amb riffs interessantment assolits.

Després d'un inici molt prometedor el disc peca de ser massa lineal, molt similar si ho escoltes sense massa atenció i es corre el risc de pensar que tot sona igual i aparcar sense més. Però després de diverses escoltes podem veure que hi ha variacions, prou importants, influències més melòdiques i alguna espurna doom en algun tema poc l'inici greu de "Out Of Time" que sembla que es tracti d'una altra banda que s'ha colat en aquest disc.

Els temes més remarcables podrien ser "Ruins Of Mankind" el tall més enganxós del disc juntament amb "Fading Frey". "Slave" que amb un començament lent i pesat després d'un canvi de ritme, adquireix un gran equilibri entre melodia i cruesa. La anteriorment esmentada "Out Of Time", "The Mirror" i "Never Surrender" que podria pertànyer a una banda de power alemany més que a una thrash, una demostració de versatilitat.

Amb una bona producció i amb un estil que ens porta als inicis del thrash, Ruins Of Mankind és un bon punt de partida per a aquesta formació alemanya, veurem la seva evolució i maduració.

Sergi Arise "Hell"
31/12/2011

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.