SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Prometheus - Dragón Y Titán (2016)

Prometheus - Dragón Y Titán
Prometheus logo
España

Dragón Y Titán

Heavy Metal
Autoproducido
2016


Temes

1. Alianza de fuego 01:13
2. Dragón y titán 05:15
3. El destino del mundo 04:14
4. Blasfemia 07:09
5. Enfrentado a la muerte 04:38
6. Fuera de control 05:17
7. Sueño eterno 01:33
8. Canto de eternidad 04:04
9. Inocencia perdida 05:01
10. Hasta el final 04:13
11. Resitiré 04:33
12. Canto de eternidad (orchestral version) 04:00

Formació

Veu: Juan Diego Luján
Guitarra: Rafa Vida
Guitarra: Javier Mazcuñán
Baix: José Miguel Roque
Bateria: José M. Vida

Crítica

Després d'uns quants anys de llums i ombres d'espera després del seu treball 1001, un disc que em va deixar un molt bon sabor de boca, Prometheus han ressorgit de les seves cendres per seguir al peu del canó amb el seu quart treball Drac I Tità.

Per què dic anys de llums i ombres? Prometheus després de l'edició del seu anterior treball i la presentació en els escenaris amb reconegudes bandes es va submergir en una escissió de part dels seus components i quan això passa en ple apogeu de les xarxes socials i massa en públic mai és una cosa que agradi veure ni saber. Però d'aquí van sorgir dues bandes amb un passat comú però per fortuna per a tots, també amb un futur. Mostra d'això és el disc que tinc entre mans, bé, en el meu telèfon que fa de reproductor ... ni walkman, ni ipod, ni mp3 ... el telèfon s'apodera de tot!

Res de nou sota el sol i ni punyetera falta que fa. Prometheus segueixen fidels al seu heavy metall amb tints power del que han fet bandera durant tota la seva carrera. El disc té un so molt als noranta, imagino que buscat sense deixar-se portar per les noves gravacions més potents i de vegades massa enllaunades perdent part d'aquest so imperfecte i distorsionat de les guitarres. Buscat o trobat han aconseguit un so que reviu records musicals, detalls que m'encanten.

Tirem de comparacions salvant les distàncies, són uns Baró Rojo (i no ho dic per la cover del disc) rejovenits amb detalls a Helloween o Iron Maiden en algunes guitarres doblades i sols. Però no només a bandes de fora, hi ha temes que em recorden a grans bandes com Mur o Xarxa Wine ... en general es tracta d'un disc ben compost jugant a la carta guanyadora, sense inventar res, només fent allò que saben fer bé , Heavy Metal.

Entre els temes destacaré el segon tall, que porta dóna nom al disc, "Drac I Tità", directe a la vena, heavy de ritme ràpid i imparable amb un final on les guitarres es fan seu el tema al més pur estil del Sr, Weikath i companyia. Més speed segueixen amb "El Destí Del Món". Tema power que canvia una mica la senda del disc "Enfrontant A La Mort", enganxós d'aquests que et fan treure l'air guitar o aquesta bateria que tots portem a sobre a la qual aporreamos sense tenir punyetera idea. No tinc dades de les col·laboracions d'aquest disc ... però Silver o un doble seu han de col·laborar ... o em curt les venes! "Innocència Perduda" no ha de quedar fora d'aquesta selecció amb la seva arrasadora base rítmica i contundència ... nova volta de rosca en aquest disc. Del millor del disc, però una mica portat a l'extrem en les veus, els registres aguts no són el fort de Juan Diego.

No podia faltar la versió de Resistiré, tribut a la banda més gran que ha parit aquest país!

El panorama metalero espanyol actual és un luxe, tenim una oferta descomunal de bandes amb enorme talent i dots tècniques. Bandes extremes que van des del thrash, death, black ... enormes, el metalcore i el progressiu també estan que se surten. Però tot això vénen de l'heavy metall carregat d'energia de tota la vida, aquell que roman en les nostres emocions més primàries i que et fa rematar i aixecar l'ampolla de cervesa per cridar aquest Resistiré o la tornada del tema de torn. Així que deixa't de tonteries i rescata a aquestes bandes que es deixen la pell en els escenaris per mantenir això en peu de guerra.

No han inventat res, no han fet res de nou, però sona bé i et carrega les piles, què més es pot demanar a un disc? Doncs això, l'ampolla de cervesa a la mà i Enfrontat A la Muerteeeee!

Sergi Arise "Hell"
11/04/2016

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.