SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Heresy of Dreams - Ante la Bestia (2016)

Heresy of Dreams - Ante la Bestia
Heresy of Dreams logo
España

Ante la Bestia

Heavy Metal
Art Gates Records
2016


Temes

H 2/314
Ante la Bestia
Contra el fuego
Bienvenido al juego
Divide y Vencerás
Inmortal
Liberando tu Dios
Imparable
Titán
Quiero Heavy Metal

Formació

Veus: Daniel Robles
Guitarres: César Cubillas
Guitarres: Carlos José González-Espresati
Baix: Alfonso García
Bateria: Rubén Palau

Crítica

Acabo de rebre per cortesia de Art Gates Records, el nou àlbum d'aquest grup de Castelló compost en l'actualitat per: Daniel Robles a la veu, Cesar Cubillas a les guitarres, Carlos José González guitarres, Alfonso García al baix i Rubén Palau a la bateria.
Ja el seu primer treball em va semblar bastant consistent i amb alguns bons temes dins el heavy metal tradicional que practiquen, vegem si aquest "Davant la Bèstia" està a l'altura, o fins i tot supera el seu primer llarga durada.

El plàstic consta d'una intro i nou temes; de la intro no dic res, atès que es compon d'una curta locució. Entrem realment en feina amb "Ante la Bestia" potent, rítmica i amb un bon tornada. Al meu entendre els dono la raó per posar-la com a tema títol del treball i videoclip atès que ho té tot per enganxar a la primera: el treball de guitarres és excel·lent, amb aquest bon inici.

Continuem l'escolta amb "Contra el Fuego" tros de base rítmica al Accept i em recorden molt en la seva tornada a Muro, rítmic i coreable i que per descomptat inclou un bon sol per arrodonir un tema que segur és fix per als seus directes.

El següent a caure es titula "Bienvenido al Juego", amb tocs de teclats donant un so una mica més actual al seu clàssic heavy metal on ens tornem a trobar una molt potent base rítmica i uns riffs afilats que culminen en un altre tornada que em recorda molt molt a Muro, i on puc escoltar la seva millor només fins al moment; i unes enganxoses harmonies a doble guitarra que fan pujar molts enters el conjunt del tema.

Pel que fa a "Divide y vencerás", l'inici no pot ser més contundent però alhora enganxós gràcies a la seva melodia a doble guitarra que dóna peu a un mig temps pesat i Rompecuellos amb un efectiu tornada. M'encanta la cura treball de les guitarres a la base del tall i en tota la part instrumental. Bon afegit els teclats que donen color a la part del sol, sense dubte una de les que més m'han agradat.

Arribem a "Immortal" que amb aquest nom no pot ser més que un fort xut en tota regla d'heavy metall, ràpida, molt rítmica i on una vegada més em recorden a un grup que comença per M. Una altra de les que veig fixes en els seus concerts. Un altre cop tenim els teclats com a acompanyament, i una part final collonuda.

El seu setè tall titulat "Liberando a tu Diós", comença d'una forma fart enganxosa i amb uns bons teclats que tenen més importància que a la resta dels temes i amb una excel·lent part central plena de sentiment. Atenció al sol ple de feeling, ¡gran tema! i sens dubte la que més m'ha agradat amb diferència del que porto escoltat; també és la més diferent.

Entrem ja en els tres últims talls del disc "Imparable" on una vegada més podem delectar-nos amb una composició que malbarata potència i on les guitarres imposen la seva llei i en la qual podem escoltar una veu més punyent d'acompanyament arribant a una tornada efectiu i enganxós . Segueixo pensant que el punt més fort d'aquesta gent són les guitarres molt cuidades i una base rítmica aclaparadora, culminant una altra estupenda composició.

De "Titán" puc dir que és una altra de les destacades, gràcies a la seva brillant part central i un cop més a unes precioses harmonies i sol de guitarra, una altra de les millors.

Per tancar un molt bon treball ens deixen amb "Quiero Heavy metal", tota una declaració d'intencions per a un tall incisiu i afilat com tots els anteriors i en la qual compten amb Oscar Sancho de Luxúria a les veus en un clàssic tall Heavy metalero a límit.

En resum, un altre bon exemple que al nostre país segueixen sorgint estupendes formacions de metall com és el cas de Heresy of Dreams. Si el que t'agrada és el heavy metal clàssic amb tocs més moderns sobretot per la utilització dels teclats en algunes de les cançons, però amb grans dosis de melodia i una acurada producció aquesta banda pot agradar molt.
Per posar un però, la seva escassa durada, trenta-vuit minuts, podrien haver inclòs algun tema més ......

Bruno Molina
10/05/2016

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.