SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Diabulus In Musica - Secrets (2010)

Diabulus In Musica - Secrets
Diabulus In Musica logo
España

Secrets

Symphonic Metal
Metal Blade Records
2010


Temes

1. Renaissance 00:52
2. Come To Paradise 04:47
3. Nocturnal Flowers 04:23
4. Evolution's Whim 04:23
5. New Era 04:55
6. Lies In Your Eyes 03:57
7. Lonely Soul 03:50
8. The Seventh Gate 01:13
9. Isthar 04:03
10. Under The Shadow (Of A Butterfly) 04:26
11. Beyond Inflinity 04:15
12. The Forest Of Ashes 06:26
13. St. Michael's Nightmare 07:53

Formació

Veus: Zuberoa Aznárez
Guitarra: Adrián Vallejo
Teclats: Gorka Elso
Baix: Alex Sanz
Bateria: Xabi Jareño

Crítica

Diabulus In Musica és un grup navarrès de Symphonic Metall que actuarà com a cap de cartell del Metall Femme IV a Barcelona. Amb aquest motiu hem rescatat el seu primer i per poc temps únic disc Secrets.

En l'elaboració d'aquest disc han participat Iñaki Llarena en la producció, Ad Sluijter en la barreja i Sascha Paez en la masterització. Amb aquests noms el resultat no pot ser un mal disc i no ho és en absolut. Secrets no sembla en absolut un disc debut, es nota que han fet un gran esforç tant en la composició com en la realització, envoltant de col · laboradors com ara Maite Itoiz, Ariel Hernández, Laura Vallejo, Sergio Ramírez per esmentar alguns.

Zuberoa Aznárez fa un treball més que notable en les veus, remarcar la seva versatilitat per afrontar els temes més simfònics i canviar de registre en altres com New Era, tema contundent amb una introducció més electrònica que en directe ha de ser una bomba. L'agressivitat recau sobre Adrián Vallejo amb les veus guturals. Diabulus In Musica aconsegueixen amb les dues veus que no siguin un grup més d'aquest estil una mica saturat de grups similars. Sempre dins del metall simfònic, Secrets, no sona igual en totes les seves pistes, trobaràs temes on la veu arribarà a cotes gairebé operístiques, recordant Nightwish, temás més foscos i agressius com Beyond The Infinity, contundents com New Era i composicions complexes i plenes d'èpica com St Michaels Nioghtmare. Guitarres i sobretot els teclats porten el pes d'aquest disc creant una atmosfera simfònica amb riffs contundents i una base rítmica treballada i agressiva.

Diabulus In Musica amb Secrets han demostrat que no són un grup més que s'endinsa en el Metall simfònic, sinó que intentaran arribar lluny. Un gran disc a l'altura de bandes més experimentades, es noten clares influències d'Epica o Nightwish per posar dos exemples. Un disc que apassionarà els seguidors del Gothic Metall però no disgustarà la resta de metaleros.

Sergi Arise "Hell"
07/05/2011

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.