SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Vendetta Fucking Metal - Inocencia Perdida (2015)

Vendetta Fucking Metal - Inocencia Perdida
Vendetta Fucking Metal logo
España

Inocencia Perdida

Groove Metal
Autoproducido
2015


Temes

01. Camino a Tus Sueños
02. Hombre Nuevo
03. No Hay Piedad (feat. Dave Rotten Avulsed)
04. Inocencia Perdida
05. Crea Tu Destino
06. Nuevo Amanecer (feat. Mero Cuernos De Chivo)
07. Vivo y Enterrado
08. Banderas Negras
09. Decepción
10. La Ley de la Calle – 2015 –
11. 100 % – Madball Cover

Formació

Veus: Jacob
Bateria: Koto
Guitarra: Hita
Baix: Diego

Crítica

Segon treball de llarga durada, quart en total, d'aquesta banda murciana que fa ja cert temps que recorren les ciutats del nostre país; concretament des del 2007.

M'han cridat de sempre l'atenció per començar pel seu nom, més que curiós i per aquest motiu vaig arribar a ells, tot i no etiquetar-se en el que vindria a ser el meu estil predilecte: Hardcore / Groove Metall resa a les seves xarxes socials. Però la veritat, etiquetes de banda, em crida poderosament l'atenció la seva semblança, almenys en el treball que ens ocupa amb els millors Hamlet i això si és molt del meu gust.

Obren aquest treball amb un fragment narrat de Batman, El Caballero Oscuro abans de començar a repartir amb "Camino a Tus Sueños", de la qual destaca el contrast de la força i duresa del hardcore amb la seva tornada més metalero.

El disc crida l'atenció per ser com no podia ser d'altra manera, eminentment guitarrer, però destaca la de Jacob, amb personalitat, un trencament càlida i un esquinçat molt personal capaç de convertir-lo en gutural progressivament.

Sobre aquestes línies pots veure el tema estrella que van presentar en forma de single amb videoclip "Hombre Nuevo", amb el que em van enganxar i que presenta moltíssimes similituds amb els madrilenys, amb els quals han compartit escenari en més d'una ocasió: Hamlet.

Amb la col·laboració de Dave Rotter de Avulsed, arrenca "No hay piedad", molt més propera al Groove, amb aquesta càrrega pesada de metall en les estrofes i aquesta proximitat amb el metall més extrem en la col·laboració de Dave. Barreja intensa que dota de personalitat al tema amb els seus contrastos.

Donant nom a la feina està "Inocencia Perdida". Veu neta i clara a destacar pel seu contrast violent amb la resta del tema, agressiu com és tònica en totes les composicions del grup.

Dins dels gairebé 40 minuts, val remarcar també la col·laboració de Mer de Banyes de Cabra a "Nuevo Amanecer", ideal per la seva veu en l'encaix musical de la banda.

També val destacar la nova versió de "La Ley de la Calle - 2015", regravació i readaptació de l'original del 2009, inclòs en el seu EP / demo presentació de homònim nom. La millora de so és més que evident i fins i tot la readaptació del tema, portant-ho al so més actual que han evolucionat amb el pas dels anys.

El treball ha estat gravat, mesclat i masteritzat per Manuel Torroglosa Garcia a La sala de màquines de Lorca (Múrcia) i d'ahi surt un so més que bo, que li val a la banda un salt de qualitat molt gran respecte als seus primers treballs .

Temes més de trencar-se el coll amb headbanging com "Vivo y Enterrado" contrasten amb altres més dignes de pogo com "Decepción" i és que s'ha de deslligar la bogeria en els directes d'aquests murcians!

Curiós l'inici de "Banderas Negras" amb un rés cantat com si provingués d'un minaret per desembocar en una tempesta amb el riff de guitarra d'Hita, recolzat per la base sòlida de la bateria de Koto i el baix potent de Diego.

Finalment tanquen el disc amb una cover del neoyorkins Madball (100%) on reivindiquen els orígens llatins d'aquests. Visió personal, personalment crec, que millorant l'original.

Al capdavall, un disc de hardcore / groove que és molt vàlid per a introduir-se en el gènere ja que és de amena escolta, i personalment crec que guanya punts el fet que sigui cantat en castellà.

Víc Salda
04/07/2016

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.