SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Legion + Endgame Zorrozako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Natribu - Frágil (2015)

Natribu - Frágil
Natribu logo
España

Frágil (EP)

Heavy Metal
Duque Music
2015


Temes

1-La Carta
2-Destripando mi destino
3- Gritando en silencio
4- Juegos del hambre
5- Destripando mi destino (Con Oscar Sancho de "Lujuria")
6- Gritando en silencio (Con Jorge Berceo de "Zenobia")
7-Juegos del Hambre (Con Raul Alvaro de "Hijos de Overon")

Formació

Veu: Chapi Solla
Baix: Aridani Rios
Bateria: Alejandro Gonzalez
Guitarra: Jorge Brito
Guitarra: Salvador Iglesias

Crítica

Sembla mala idea que pot ser que se'ns quedi curt o repetitiu ja que compta amb 4 temes i 3 bonus tracks que són repetides però amb col·laboracions (Això si, de luxe) ... Però després t'assabentes per aquí, que el motiu és econòmic , penses com està el país i canvies la teva postura cap al disc que tinc a les mans, "Fràgil"

Els canaris ens ofereixen 4 temes carregats de sentiments i de reivindicacions, amb el primer "La carta" heavy metall de tota la vida, amb veu una mica mancat potser de tècnica però sobrada de sentiment, mes que de sobres per fer bones cançons i que no trobis a faltar decoracions ni cansantes refilets.

"Esbudellant el meu destí" s'inicia amb un riff 80 'si una veu potent de Chapi Solla, interludi tranquil amb una melodia de guitarra molt aconseguida per entrar a la canya de nou. Balada intens aquest "Cridant en silenci" en què Chapi Solla ens calla la boca i ens ensenya aquests dots de vocalista de nivell que hi ha a la seva gola. "Jocs de la fam" que no té res a veure amb les pel·lícules, ens torna a aquest heavy clàssic que ens ofereixen, sense complicar-se la vida amb mil ritmes i riffs amb mil notes, destaco la tasca a les guitarres de Jordi i Salvador, amb melodies i harmonies de gran qualitat i un cor en la tornada que li dóna un toc distintiu al tema.

Tornem al tema "Esbudellant el meu destí" aquest cop amb la cazallera veu del vocalista de Luxúria, Oscar Sancho, que fa que el tema sigui un altre, amb la seva agressiva veu. A "Cridant en silenci" la balada adquireix un aire mes hardrockero amb Jorge Berceo de Zenòbia. Per tancar "Fràgil", "Jocs de la fam" amb la col·laboració de Raul Alvaro de Fills de Overon, fa molt interessant el joc de veus.
 
Per el curt que es fa el disc, la producció és bona i el grup té qualitat de sobres per fer un LP en tota regla. És una llàstima que per culpa del maleït diners ens hàgim quedat amb ganes de mes, tot i així, esperem que en un futur no molt llunyà, ens portin un disc de llarga durada carregat de grans temes com aquests 4 de "Fràgil".

Oskar III Bielsa
21/07/2016

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.