SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Iron Savior - Titancraft (2016)

Iron Savior - Titancraft
Iron Savior logo
Alemania

Titancraft

Power / Death Metal
AFM Records
2016


Temes

1. Under Siege (Intro) 00:58
2. Titancraft 05:21
3. Way of the Blade 03:57
4. Seize the Day 04:57
5. Gunsmoke 05:07
6. Beyond the Horizon 05:58
7. The Sun Won't Rise in Hell 05:02
8. Strike Down the Tyranny 05:10
9. Brother in Arms 05:23
10. I Surrender 04:04
11. Rebellious 04:49

Formació

Veu, guitarra: Piet Sielck
Guitarra: Joachim "Piesel" Küstner
Baix: Jan-Sören Eckert
Bateria: Thomas Nack

Crítica

Ja a les meves mans el nou d'aquest veterà grup de metal alemany comandat com sempre per Piet Sielck a les guitarres i veus principals i en la qual compta amb una banda estable des de fa ja molt de temps, composta per grans veterans de l'escena metàl·lica alemanya com són: Jan Eckert (ex - Masterplan) al baix i cors, Joachim "Piesel" Küstner (Lacrimosa, Paragon) guitarres i cors, i Thomas Nack (ex - Gamma Ray) a la bateria i cors.

Després d'una bonica i futurista portada obra del reputat Felip machado Franco (Blind Guardian, Dark Moor, Elven King entre molts altres) s'amaguen tretze temes intro inclosa, que com és costum en les meves ressenyes pas a comentar en les següents línies.

Després de la intro de rigor "Under Siege" amb tocs futuristes comença la canya i melodia del tema que dóna títol al disc, "Titancraft" que perfectament podria estar signada pels antics Blind Guardian. Cors a dojo i les característiques melodies doblades de guitarra típiques del metal alemany acompanyen un èpic i excel·lent tornada. Canonada i gran tema en tota regla, donen com a resultat un començament sensacional del disc.

La cosa continua amb "Way Of The Blade" amb unes guitarres matadores que donen pas a una composició marca de la casa, amb un altre bon i coreable tornada i unes bones harmonies a doble guitarra. Dos de dos.

Continuem la festa amb "Seize The Day" seguim en el camí de les guitarres galopants i canyeres sense oblidar la melodia, i on torna a brillar la seva part central amb uns bons cors com el ja escoltat anteriorment, bon sol i de nou una altra bonica melodia a doble guitarra.

La següent a caure titulada "Gunsmoke" ens porta unes rítmiques granítiques i molt marcades que acompanyen a un altre efectiu tornada per a un tema que pot funcionar molt bé en directe i on el sol és part central de la composició.

Entrem ja en el seu sisè tall "Beyond The Horizon" a on podem trobar uns bons teclats adornant les afilades guitarres i sobretot melodia molta melodia com en tots els seus temes, on destaca un cop més el lluminós tornada en la millor tradició dels Helloween / gamma Ray més èpics.

Seguim gaudint d'un gran àlbum amb "The Sun will not Rise In Hell" una altra vegada les guitarres comanden una altra fenomenal base rítmica on puc discernir alguna cosa més al baix donant caràcter a una altra peça més heavy que l'infern, mai millor dit per la lletra que acompanya la música.
Tampoc em puc oblidar de la gran feina realitzada en la tornada i sol, pel que fa a "Strike Down The Tyrany" tornem a l'èpica i força d'un altre tema molt proper sobretot per la seva coral part central als BG més powermetaleros, preciosa seva part instrumental, per a mi un altre dels temes estrella d'aquest "Titancraft".
Continua la descàrrega amb "Brother In Arms" una mica més atmosfèric pels teclats introduïts però sense perdre força i amb un altre tornada que sense dubtar-ho podrien signar-els components del guardià cec. Atenció a la seva part instrumental que no torno a dir a qui em recorda molt molt, però això no és per res dolent.

Al meu entendre una altra de les grans, lògicament en "R & R Addiction" ens trobem amb una peça més roquera en la seva composició i una part central més alegre i amb unes cures cors. A "I Surrender" pensava que podia ser una versió del famós tema de Rainbow, doncs no, és una preciosa balada plena de sentiment i amb un sol aclaparador
Entrem ja en els dos últims talls del llarga durada "Rebellious" per tancar l'edició normal de l'àlbum on tornen les guitarres potents i incisives en un altre gran tema de metall alemany on el més fluix curiosament és la seva repetitiva tornada, dic curiós perquè a la resta de composicions és del que més destaca, es redimeix amb una fenomenal melodia a doble guitarra.

Com bonus track per a l'edició Digipack s'inclou la versió 2016 de "Protector" que originalment es troba en el seu disc "Condition Xarxa" de 2002 i de la qual poc diré, ja que sona com un canó i era de les més destacades d'aquest plàstic.

Com a resum dir que aquest treball pot fer les delícies dels seguidors del metall alemany més hímnic i enganxós, tot està cuidat al màxim: la producció potent i cristal·lina, unes melodies a doble guitarra excel·lents i uns cors i tornades realment aconseguits, no sé si és millor que el seu anterior i fenomenal "Rise Of The Hero" però sí que no defrauda en absolut, recomanat.

Bruno Molina
22/07/2016

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.