SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Inversus - La Era Del cuervo (2015)

Inversus - La Era Del cuervo
Inversus logo
España

La Era Del cuervo

Heavy / Thrash Metal
Gothic Records Productions
2015


Temes

1. Como lágrimas en la sangre 05:58
2. Diablo 03:52
3. Hijos del caos 04:51
4. El nombre prohibido 05:10
5. Dios cuervo 05:13
6. En la tormenta 04:25
7. El fuego de los arcanos 04:43
8. La voz del trueno 07:12

Formació

Veu: Hastur
Guitarra: Oriol Cornet
Baix: Marko
Bateria: Javi Garcia

Crítica

El primer que puc destacar d'aquest àlbum, és la veu de Hastur, doncs esquinçada, grave i potent ... una mena de Lemmy Kilmister però alguna cosa mes melòdica si cap (que de melòdic té poc jajaja). El següent, és la producció molt cuidada al detall, però amb un so cru. Crec que m'agrada, encara que al principi costa una mica d'entrar atès que estic acostumat a veus agudes, netes i ultramelodicas.

Comencem amb "Com llàgrimes en la sang" que comença canyer amb bateries i guitarres i un riff bastant trashero, encara que segueixen amb un ritme heavy clàssic per entrar amb la veu, que li dóna un toc fosc que s'allargarà durant tot l'àlbum, Harmonies en el sol i una tornada poderós i enganxós. "Diable" Té tocs fins i tot Punk, amb la veu més tenebrosa i agressiva, que segur que en directe sona brutal, en aquest tema els riffs sonen més foscos i trasheros que en l'anterior.

A "Fills del caos" alguna cosa mes baixada de tempo i una mica més clàssica pel que fa a guitarres i afegeixen uns guturals molt gravis a la veu de Hastur, amb una tornada que sembla tret a drede per al directe. Inici apoteòsic molt thrash a "El nom prohibit", que podria tractar-se al principi d'un tema de Kreator, fins que Hastur fa acte de presència, el tema té una tessitura thrasher old school durant tot el tema, executat a la perfecció, fins i tot unes parts alguna cosa progressives sobretot en la bateria de Javi García.

El següent tema es diu "Déu corb" entra donant-nos a pensar que sortiran disparats qual thrasher però no, és ràpid però s'acosta més a l'heavy metall de tota la vida, fins que vam arribar als versos que entren a mig temps encara que s'accelera progressivament , guitarres afilades, sota potent que es deixa notar i ens fa recordar la importància de Marko que es fa indispensable en les parts mes pesades tema mes que destacat de "l'era del Corb". L'apoteosi segueix amb "En la tempesta" que entra mes industrial però sense perdre aquesta essència heavythrasher de la resta de l'àlbum, les veus en el seu linea, destaco el sol apoteòsic d'Oriol Cornet, molt heavy al màxim. Velocitat al màxim amb una entrada malmsteeniana del susdit Oriol que dóna pas a un inici speedico que es converteix directament en thrash metall al màxim fins i tot death en ocasions barrejant guturals i la veu cazallera de Mr Hastur, tema molt violent al màxim ... Fuegoooooooooo. .. "El foc dels Arcans".

Per acabar, aquest "La veu del tro" que per descomptat, eixordador i tècnicament bestial, en què costa encasellar, atès que barreja parts heavys amb thrash, death fins i tot punk ...

Les lletres d'aquest plàstic parlen d'èpica, terror, poder, destrucció ... tot molt fosc que unit a la seva música fan d'aquest disc quelcom diferent del que és habitual que ha trencat motlles i que hauria de servir d'exemple per a moltes bandes que s'obstinen a encasellar-se. Enhorabona "lleidatans", 'sovint debut !!

Oskar III Bielsa
26/07/2016

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.