SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Majesty Of Revival - Dualism (2016)

Majesty Of Revival - Dualism
Majesty Of Revival logo
Ucrania

Dualism

Progressive Power Metal
Massive Sound Recordings
2016


Temes

1. Deadlock 06:56
2. Awaken 06:14
3. Alive 04:13
4. Inner Dimension 06:14
5. Darkest 04:04
6. Failure 04:33
7. Days 06:00
8. Wolfheart 04:37
9. Tongue 05:26
10. Perfection 03:26
11. When the Night Embrace 04:56
12. Serenity 04:53
13. Dualism 05:06
14. Same Blood 04:50

Formació

Veu, guitarra: DP
Baix: Tom
Teclats: Vladimir
Bateria: Vasil

Crítica

Després d'alguns canvis en la formació, quedant finalment com un quartet ja ha vist la llum el tercer disc dels ucraïnesos Majesty Of Revival sota el títol de Dualism.

Ara que sembla que el progressiu és el nou estil de moda a Europa, i tots s'apunten al carro, Majesty Of Revival ha reivindicat el seu costat més progressiu amb aquest nou treball. Els seus anteriors treballs es basaven en un joc entre el power i el progressiu. Per Dualism han deixat una mica de banda el power per treballar més la part més tècnica, que de tècnica van sobrats, i s'han immers en altres estils. Trobem temes més pesats i foscos o senzillament més basats en el metall progressiu. El resultat són 14 temes res monòtons i variats que poc tenen a veure els uns amb els altres. si això és bo o dolent, ha de recaure en l'oient. Però fa que el disc sigui més dens.

Dimitry Pavolvskly a més de les sis cordes, o set o vuit ves a saber, ha passat a ocupar-se de les veus. No passarà a la història com el millor vocalista de tots els temps ni en cap llista del millor de l'any, però té un to que m'agrada i acompanya molt bé a les composicions. Es tracta d'aquest tipus de vocalistes que sonen molt bé sense tenir registres memorables.

Compositivament es tracta d'un gran i extens treball. Temes com l'inicial "Awakening" que segueix amb l'esperit original de la banda, amb un estil proper als yankees Symphony X, és un tema terrible i de fet considero que és on la banda més a gust se sent, encara que potser siguin els meus propis desitjos els que volen escoltar temes com aquest o "Deadlock", més pesat però amb un tint més fosc i uns cors èpics que fan el tema molt grandiclocuente. "Perfection" és un altre dels talls més potents i ràpids del disc, una pura descàrrega d'adrenalina.

Temes com "Days" ens porten a uns Majesty Of Revival més simfònics i foscos, fregant el Doom i molt menys ràpids. "Dualism", que dóna títol al disc encarna molt bé el concepte del disc, un tema de tall progressiu i tècnic amb infinitat de canvis de ritme i al seu torn amb una bona càrrega èpica, com també succeeix amb "inner Dimension", un altre de els temes més progressius de l'àlbum. Temes com "Failure" poden trencar una mica els teus esquemes, bastant mes hard rock però mantenint els teclats marca de la casa.

En definitiva que Majesty Of Revival han tret un disc no tan fàcil de pair com les seves dues primeres obres, que més que fàcils, eren més accessibles, però aquesta volta de rosca sens dubte agradarà als més tècnics i apassionats del progressiu, però pot distanciar una mica als que se senten més còmodes amb el heavy / power de sempre.

Sigui com sigui, un gran disc de nou de Majesty Of Revival, que de moment, disc rere disc no defrauden i en aquests temps que corren això ja està més que bé.

Sergi Arise "Hell"
01/08/2016

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.