SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Oker - Miedo (2016)

Oker - Miedo
Oker logo
España

Miedo

Heavy Metal
Duque Music
2016


Temes

1- Sobre el papel
2- Miedo
3- Dueño de la tempestad
4- Sangre y sudor
5- Magia negra

Formació

Baix: Luisito
Guitarra: Alberto Marcos
Guitarra: Lolo
Bateria: José Andrés
Veu: Xina

Crítica

Heavy metall old school, aquesta és la definició perfecta d'aquesta banda madrilenya, actitud i sentiment purament heavy.

Oker ens porta un EP de 5 temes seguint l'estela de l'anterior LP "Culpable" sobretot pel que fa a so.

"Miedo" comença amb "Sobre el papel", riffs molt marcats ritme pesat bastant bàsic que alhora li dóna molta potència, com ja he dit, molt heavy. La veu de Xina, poderosa, esquinçada i alhora dolça per moments.

Continuem amb l'homònim de l'àlbum "Miedo" que surt dur i potent amb doble bombo i riffs ràpids i contundents, i de nou amb Xina enèrgica i tècnicament perfecta amb una tornada d'aquests que no pots deixar de taral·lejar.

"Dueño de la tempestad" baixa el tempo, però en la seva línia heavy al Panzer o Santa, marcant guitarres al màxim, i una base rítmica contundent.

Amb "Sangre y sudor" més canyera que la predecessora, segueix en la línia de la resta de cançons, de nou amb Xina demostrant la seva plena dedicació a l'heavy metall, encara que crec que podria explotar més la seva veu donant via lliure a tots els seus registres.

I per acabar "Magia negra" aquesta vegada una mica més hardrockera que la resta del plàstic, però sense perdre la seva etiqueta Heavy.

Crec que és una banda molt potent, fent honor als grups dels 80 's encara que considero que podrien donar més, sobretot pel que fa a la veu de Xina es refereix, però anem, que si ets fan de Santa, Obus, Sobredosi, Banzai ... aquesta jove banda farà delícies en les teves oïdes. Em declaro fan de Oker.

Oskar III Bielsa
02/08/2016

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.