SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Magistarium - 5'55'' Till The End Of Days (2015)

Magistarium - 5'55'' Till The End Of Days
Magistarium logo
Alemania

5'55'' Till The End Of Days

Symphonic Power Metal
Autoproducido
2015


Temes

1. Break This Chain 04:08
2. The World Is Sold Out 03:40
3. To the Sky 03:55
4. 5'55'' till the End of Days 05:42
5. Rise and Fall 04:27
6. Slave of the Faith 04:38
7. Fear of Death 05:48
8. Only in My Dreams 06:15
9. In the Flame of Evil 04:53
10. Revenge 07:51
11. Save Me from Myself 05:03

Formació

Veu: Oleg Rudych
Guitarra: Michael Pesin
Teclat: Volker Brandes
Baix: Ingo Lühring
Bateria: Sebastian Busch

Crítica

Amb més de 10 anys d'història, Magistarium van editar el passat 2015 el seu segon treball, 5'55 '' till the End of Days. Es tracta d'una banda que de la qual no havia escoltat parlar i molt menys gaudir del seu so en la meva vida i que t'arriba per casualitat, l'escoltes i té aquesta cosa interessant que et fa escoltar-la detingudament. Ja per endavant avís que no es tracta d'un disc fàcil, som-hi.

Això alemanys, que no es molt bé que relació tenen amb Rússia, però la feina l'han editat en anglès i en rus, així que imagino que part dels seus components seran d'allà ... elucubracions meves.

Aquest 5'55 '' till the End of Days és un disc bastant dens i difícil a la primera escolta, és una cosa barroc a i sentit de sobrecarregat. Per moments són massa els detalls que ens ofereixen que ens poden indigestar una mica. Es tracta d'un power metall simfònic molt teatralitzat. Imagino que després dels temes hi haurà una obra conceptual i això influirà en això. La teatralitat és un dels plats forts de Magistarium, tot gira al voltant d'unes veus molt particulars que juguen en un fals paper operístic dramàtic. La veu d'Oleg Rudych és com a mínim peculiar, amb un registre greu no és fàcil de pair si aquestes acostumat a les veus del metall alemany, crua i de vegades trencada. El que és innegable és que aporta una personalitat molt forta al disc.

Musicalemente hi ha una batalla entre el simfònic i el power. Un rotllo que podria recordar a bandes com Evil Masquerade, salvant les distàncies, però amb la mateixa essència. Teclats com a "Slave Of The Faith" que apareixen com un Fantsama de l'Òpera amb uns cors sobrecojedores, per acabar en una base contundent amb canvis de ritme constants. Em reitero, tot molt teatral.

Si, cert és que no és un disc d'aquests que passaran a la història ni d'elevar a la banda a un primer pla europeu, però no deixa de ser una interessant aposta musical que no està de més escoltar i que a molts sorprendrà.

Sergi Arise "Hell"
26/08/2016

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.