SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Hard Buds - Thunderstorm (2016)

Hard Buds - Thunderstorm
Hard Buds logo
España

Thunderstorm

Hard Rock
Autoproducido
2016


Temes

1. Take It Easy
2. Are You Ready?
3. Thunderstorm
4. It’s Rock And Roll
5. Welcome To Our Hell
6. Fireballs
7. Memories From The Train
8. You Raped The Rock
9. Take The Money And Run
10. Devil Dance
11. Wake Me Up

Formació

Veu, guitarra: Robert García
Guitarra: Txus García
Baix: Álex Rocha
Bateria: Mark Rulló

Crítica

Poques vegades el Hard Rock nacioPocas vegades el Hard Rock nacional pot plantar-se a coquetejar amb les bandes internacionals del gènere, en aquesta ocasió Hard Buds ha creat un monstre anomenat Clear, el 2012 la banda presentava Play or Die, un cd amb molt bones intencions , però al que li faltava una mica de força, tot i que augurava molt bones maneres. Thunderstorm podria ser una evolució d'aquell "Play or Die", però més aviat és el seu germà bastard ple de tatuatges, amb una ampolla de whisky a la mà i un cigarret a l'altra.

Curiosament la portada m'ha recordat al LP "Calm Before the Storm" dels Venom, és una cosa sòbria per al que ens trobem dins al meu entendre. El cd ha estat gravat a Estudis Ground per Jaume Figueres, produït per la pròpia banda i masteritzat als Lemon recording Studio de Suècia, aconseguint un so inigualable.

Thunderstorm és tan autèntic que no és fàcil trobar-li pegues, la veu de Rob és perfecta per presentar cada tema, ni tan sols se li pot atribuir la típica pronunciació una mica spanglish tan comú al nostre país.

Els referents són evidents, és un molt AC / DC amb el seu reflex actual, Airbourne, quedar-se només amb això, podria ser un tant fred, tampoc és una banda que busqui trencar amb alguna cosa creativa, tot i que també és cert que no cau en el possible plagi, en un estil tan fressat.

Un altre capítol a part és el de Txus a la guitarra, sols senzills i plens d'energia com el de "Clear", "Memories from the Train" o "Wake me up", una mica bluseros de vegades, però no deixa de ser Rock n 'Roll. La base rítmica plena aquests espais densos propis del gènere, amb una execució senzilla i contundent.

El cd està carregat de cançons dirigides a que els directes de la banda no ofereixin descans, "Take it Easy", "Clear", "Fireballs", etc ... Possiblement aquests són els temes que recomanaria per a una primera escolta.

Una obra senzilla de gran qualitat. Donen ganes de comprar-se un descapotable i posar el cd a tot tren per compartir la seva música amb la humanitat.

Alf “Krápula”
26/09/2016

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.