SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

HardLove - Pasión (2016)

HardLove - Pasión
HardLove logo
España

Pasión

Hard Rock
Autoproducido
2016


Temes

1. Princesa de Hielo
2. Ladrón de sueños
3. Si tú no estás
4. Jamás te olvidaré
5. Traidor
6. Pasión de vivir
7. Hermanos de sangre
8. Otra oportunidad
9. Mil Besos
10. Juicio Final
11. Princesa de Hielo

Formació

Guitarra: Charly García
Veu: Pedro Oliva
Baix: Pedro García
Guitarra: Gsus Sánchez
Bateria: Jose Guardiola

Crítica

Ja fa temps que vaig conèixer els murcians Anima Sacra. La banda de power, era almenys per a mi, referència en la comunitat i el seu manager Pere Oliva, una persona competent i encantadora. Però no d'encant viu la música, així que el vaig veure convidat per la banda a pujar a l'escenari a cantar algun tema i mare meva, si com a "convidat" s'ho menjava .... en fi. Hard Love és una banda de hard rock murciana liderada a les veus per l'esmentat Pere Oliva, el qual m'ha sorprès molt gratament per les seves condicions vocals.

Passió és un disc que per ser un debut, em sembla d'una qualitat envejable i és que darrere d'ell hi ha musicazos com les guitarres de Charly García (a qui desitgem una ràpida recuperació) o Gus Sánchez, el baix de Pedro García o la bateria de Jose Guardiola. Músics experimentats sense experiments i això es nota.

Què ens ofereix avui en dia amb tantes bandes, Hardlove? Sincerament un estil, perdoneu-me però clàssic i gens innovador (però que tant ens ha agradat, ens agrada i ens agradarà), amb una qualitat de composició i de so molt alta, cantat en castellà (no hi ha tantes bandes que apostin per això!) , fresc, enganxós i fàcil d'escoltar i de cantar en el teu dia a dia, en el sentit que no necessites un moment concret perquè sigui adequada la seva escolta. Pel carrer, a l'oficina, a casa, sempre entra bé.

La veritat és que la frescor arrenca des del primer tema "Princesa de Hielo" amb un riff senzill, trencador i enganxós. El galop de la bateria marca el ritme de mig temps que segueix el disc que frega en múltiples ocasions la balada i dóna la sensació que predominin quan no és així.

"Ladrón de Sueños" és un altre mig temps de tonalitat més gran que captiva des del primer moment. Pere destaca per una veu amb molt de cos, de to agut però sense abusar i amb un esquinç subtil que li dóna brillantor a les composicions.

Un altre dels temes que em captiven és "Si tú no estás". Riff de nou que marca la vegada de la pista. Hard Rock americà dels 80-90 però a Espanya, en castellà i ben fet; "Nunca te olvidaré", un altre exemple.

Després de "Traidor" arriba un dels temes que motiva el títol del disc com és "Passión de vivir", molt adequat i que no és més que un cant a la vida i a les coses que realitzem. Molt destacat també. El llançament és molt guitarrer i conté un component de transmissió molt fort, la qual cosa fa que tingui molt sentiment la interpretació. Copsar aquests matisos en un disc no fa més que parlar bé de la banda!

Després d'un dels temes més ràpids i potser també més plans com és "Hermanos de Sangre", arribem al tema comentat com power ballads: "Otra oportunidad" podria estar contingut en qualsevol dels recopilatoris de balades de rock dur de finals dels 80 - 90 que evoquen aquests Skid Row, per exemple.

"Mil Besos" conté aquest romanticisme que frega la balada sense arribar a ser-ho, però que fa realment tan amena aquesta escolta. Pots prestar atenció i gaudir o deixar-lo de fons sense que molesti en absolut en cap ambient. Gran equilibri i rodonesa la del plàstic!

L'últim tema és "Juicio Final", un altre regal de pur hard rock abans d'acabar igual que va començar el disc amb "Princesa de Hielo", aquesta vegada amb la col·laboració d'un mític en les veus d'aquest país com és Pacho Brea.

En conclusió, una carta de presentació clàssica i alhora fresca que no fa més que destacar la banda dins el panorama murcià i que li obre les portes a créixer en el panorama nacional!

Víc Salda
29/09/2016

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.