SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Handful of Rain - Three Days to Come Back (2016)

Handful of Rain - Three Days to Come Back
Handful of Rain logo
España

Three Days to Come Back

Hard Rock
Autoproducido
2016


Temes

01. Saints & Sinners
02. Break Your Chains
03. Burning Hearts
04. Come Back
05. Harleys & Indians
06. Without You
07. Find The Way
08. Eagles
09. Victoria
10. Last Day
11. Tears In The Rain

Formació

Veus: David Requejado
Guitarra: Niko Delrin
Guitarra: Dave Lago

Crítica

Una de les bandes més prometedores dins del panorama nacional i parlant d'hard rock, és la formada pels andalusos Handful of Rain i el seu àlbum debut anomenat Three Days to Come Back.

La banda tot i tenir una trajectòria discogràfica no massa llarga, compta amb sobrada experiència en haver tocat en directe amb bandes internacionals d'alta talla com Sebastian Bach, UDO o Bonfire entre d'altres.

Actualment, després de diversos canvis de formació, queden els guitarres Dave i Niko i el vocalista David Requejado, que els que em coneguin, saben que és sant de la meva devoció, considerant-lo de manera, crec que objectiva, com un dels més grans vocalistes d'aquest país.

Amb aquesta carta de presentació només queda escoltar els temes, els quals són totalment autoproduïts per la banda: "Saints & Sinners" ens obre el rodó demostrant el que tindrem a disposició: Unes veus de timbre agut, amb matisos ametllats, i unes guitarres purament AOR. Uns teclats ens faran costat amb adorns electrònics de fons i unes melodies enganxoses, faran sens dubte, les delícies dels seguidors del gènere.

Més clàssic segueix amb "Break Your Chains". Molta presència en el cos de les guitarres i moltíssim mim a les veus i cors, realitzats pel propi David; d'altra banda una destral en la producció de veus també, tant pròpies com de moltes altres bandes.

El mim demostrat en la composició de les tornades de cara al directe es demostra en cada un dels temes. Així "Burning Hearts" posa a l'oient a punt per gaudir d'un altre riff purament genuí i temes de fàcil accés i escolta. No abruma, no recàrrega i és molt agradable donada la musicalitat, em repeteixo, de les tornades.

Un registre diferent i més greu veiem en la veu de David a l'inici de "Come Back" després d'unes guitarres molt més netes. La intensitat del tema va in-crescendo fins a arribar al seu clímax en un excel·lent tornada final.

La composició és senzilla en el sentit de la dominància dels seus acords, però estan correctament adornats i treballats per sonar amb personalitat pròpia i reconeixible. "Harley & Indians", tema més veloç i purament icònic del gènere ens transporta a una llarga carretera estatal nord-americà a lloms de, com diu el propi títol, una Harley! Si no ho digués, rebentaria, per si no m'hagués repetit suficient: Menció a la tornada!

"Without You", igual que "Find the Way" són dos temes, a mig tempo, amb una sonoritat molt característica. Dicció perfecta de David i guitarres que demostren la personalitat pròpia del so d'aquests andalusos (i castellà).

Si parlàvem de cors remarcables, no cal deixar d'esmentar "Eagles" amb un sol interessant o "Victoria" que presenta un canvi significatiu en la distorsió de les guitarres recordant bandes comos els suecs HEAT o Eclipe, bandes TOP dins del gènere actual .

Arribem al final amb "Last Day", balada sentida que no pot faltar en cap disc de hard rock que es preï i en aquesta ocasió ho fa ratllant a gran nivell, tant la composició, com el sentiment impregnat en guitarres i en la càlida veu de David, que la posa al servei de cada un dels temes i no al lluïment personal.

El tancament el posa "Tears in the Rain" culminant el que seria un més que excel·lent disc debut. Els teclats tornen a fer costat i a dotar de més qualitat al resultat final i deixen un tancament amb magnificència, deixant ganes de molt més per part de la banda, que crida l'atenció des del minut zero ja amb una cridanera portada.

Més que recomanable si t'agrada el gènere i en aquest cas, deixant el llistó molt alt com a debut de cara a un nou treball que seguirem amb ganes!

Víc Salda
08/11/2016

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.