SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Legion + Endgame Zorrozako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Víctor de Andrés - Érase una vez (2016)

Víctor de Andrés - Érase una vez
Víctor de Andrés logo
España

Érase una vez

Metal
Autoproducido
2016


Temes

1. La Leyenda de un Héroe
2. Sin Perdón
3. Pistolero
4. Hoy me quiero divertir

Formació

Guitarra, veus, teclats, baix i bateria: Víctor de Andrés

Convidats:
Baix i veus: José Gallardo
Bateria i veus: Anono Herrero

Crítica

El multiinstrumentista especialitzat en guitarra i polifacètic Víctor d'Andrés, va llançar a finals de l'any passat un EP en solitari, continuació del seu anterior "Gloria y Fortuna", anomenat "Érase una vez".

Quatre nous temes, tres dels quals són instrumentals, donant de nou una visió de la seva divertida interpretació a la guitarra amb múltiples picades d'ullet.

Així vam obrir amb "La Llegenda d'un Heroi", on veiem picades d'ullet a pel·lícules com Retorn al Futur i un trencament central amb una interpretació també magistral de guitarra clàssica. El que anomenaríem un tema èpic.

El següent a caure, "Sin Perdón", interpretat originalment amb guitarra acústica, té un aire mexicà i és en la seva totalitat "unplugged". Les recents gires pel continent llatí li han causat una inspiració que queda reflectida en aquesta pista, que compta fins i tot amb castanyoles. El tema també compta amb el seu corresponent videoclip.

L'última interpretació acústica es tracta de "Pistolero". De nou el salvatge oest pren forma de notes amb un so de guitarra més blusero i que ens transporta musicalment als duels per honor que tants westerns ens han mostrat. Després d'una primera part de tema, que podria ser banda sonora de qualsevol films del gènere esmentat, veiem una segona part amb una visió més metàl·lica del tema.

Una cosa sí que té clara Víctor d'Andrés i és no confeccionar temes on el seu virtuosisme eclipsi a la cançó, sinó que més aviat posa la seva tècnica al servei del que vol transmetre, aconseguint que els temes tot i ser instrumentals, fet que sempre els fa de més difícil escolta, siguin molt digeribles, divertits i fàcils d'escoltar.

El llançament tanca amb "Avui em vull divertir", tema que pots veure sobre aquestes línies en format de divertit videoclip i que resumeix l'esperit del llançament: Diversió de l'intèrpret, compartida amb l'oient! Per aquest ha comptat amb José Gallardo de Saurom al baix i amb Anono Herrero de bordell King a la bateria, que també posen veus en aquesta festa.

Sempre un plaer anar rebent lliuraments d'aquest controvertit artista nacional!

Víc Salda
10/02/2017

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.