SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Coffeinne - Circle of Time (2016)

Coffeinne - Circle of Time
Coffeinne logo
España

Circle of Time

Metal
Rock Estatal Records
2016


Temes

1. Fragile
2. Fallen Angel
3. Take This Life
4. Isolated
5. Life In A Showcase
6. Save Me
7. Broken
8. No Escape
9. The Hate Within
10. Circle Of Time

Formació

Veu: Iñaki Lazcano
Guitarra: David Villarreal
Guitarra: Sergio Salcedo
Baix: Alberto Muñoz
Bateria: Luis Rodríguez

Crítica

Acabo de rebre el disc debut d'una nova banda formada per gent ja coneguda dins de l'escena com són: Iñaki Lazcano (ex-cantant de Airless) o David Vila-real (ex-guitarrista de Black Rock) que al costat de Sergio Salcedo (guitarres) , Alberto Muñoz (Baix) i Luis Rodríguez (bateria) componen aquests Coffeinne.

Deu temes componen aquest "Circle Of Time" i que com és tradició en la meva manera d'escriure comento en les següents línies.

Quant comença a sonar "Fragile" em porto la primera sorpresa, pensava que seria Hard Rock donat el passat musical d'algun dels seus components, doncs no, sonen molt propera al metall melòdic almenys en aquest primer tall que per cert és francament comercial en el bon sentit de la paraula, i amb una tornada collonut on el seu cantant es llueix (molt bona veu la d'aquest home), destacar també la seva base rítmica / només que conformen un gran inici i que com dic m'ha sorprès molt gratament.

Seguim l'escolta amb "Fallin Angel" on segueixen en la mateixa senda de metall melòdic amb una gran melodia de guitarra com a inici i en la qual s'inclouen en alguna estrofa veus guturals que ens porten de nou a un altre espectacular i enganxós tornada, si a això li afegim un sol amb un feeling tremend ens dóna com a resultat una altra gran cançó.

"Take This Life" és canyera i alhora elegant, on la barreja de teclats / guitarres serveix de suport a una altra excel·lent peça de metall melòdic en què no falta una part central addictiva i amb ganxo, destacar de nou el sol ple de sentiment i que casa perfectament amb l'atmosfera de la peça, tres de tres, com m'està sorprenent i agradant la proposta d'aquesta gent.

A "Isolated" la seva bonica melodia powermetalera ens porta de cap a través d'una altra composició elegant i amb una excel·lent base rítmica, on destaquen les potents i afilades guitarres que ens porten de nou a una altra part central que brilla amb força, i on torno a gaudir d'una part instrumental / només excel·lent.

"Life In A Showcase" comença amb una altra gran melodia de guitarra / teclats i on una harmonia a doble guitarra dóna pas a un altre bon estribillo amb unes cures cors, en què destaca també un inspirat sol, crec que queda molt bé la barreja de la veu rockera de David amb la música molt més metalera, realment elegant, i bella que desenvolupen en totes les composicions.

La següent a sonar es titula "Save Em" té un inici lent, però és només un miratge, ja que de seguida entren les potents guitarres i en la qual també podem escoltar unes veus guturals que ens porten a un altre tornada realment cura i amb un feeling terrible, en el qual m'agrada el contrast de les veus guturals / netes en l'inici del mateix i com no, un altre només collonut acaba d'arrodonir una altra fenomenal peça.

"Broken" és una altra rítmica i punyent mostra de metall melòdic amb una atenció especial al baix en els seus primers compassos, i que ens mostren totes les constants que ja he comentat al llarg d'aquest grandíssim llarga durada: Elegància, una cura extrema perquè seva part central se't quedi gravada a foc al cap, i un gust exquisit per les melodies / harmonies / sols que com en la resta dels temes escoltats es compleix totalment en aquesta composició.

Continuo l'escolta amb "No Escape" on una vegada més s'inicia amb una addictiva melodia de guitarra i unes rítmiques assassines que ens porten de nou a una altra part central plena de màgia i com a la resta del disc realment enganxosa.

"The Hate Within" és una altra excel·lent mostra de metall melòdic on una punyent i rítmica base serveix de carcassa perquè brilli amb força un altre magistral tornada al que per suposat acompanya un sol simplement monumental, i que ens torna a demostrar el talent que té aquesta banda per compondre cançons realment enganxoses i de gran qualitat.

Per tancar aquest sorprenent i altament addictiu "Circle Of Time" ens trobem amb la cançó que dóna títol a l'àlbum, més metall melòdic / power en vena, on la potència i la melodia es donen la mà i ens torna a deixar una altra part central bella i amb un sentiment terrible, la seva part instrumental és d'una altra galàxia, posant un colofó ??al que possiblement sigui un dels meus candidats a disc d'aquest any.

Com dic molt grata sorpresa la que m'he portat després de l'escolta d'aquest llarga durada, ho tenen tot per triomfar: Un cantant amb carisma i molt bona veu, uns temes sensacionals, una producció tremendament professional i amb un so molt cuidat.

Sens dubte donaran el salt al mercat internacional donat que no tenen res a envejar als grups estrangers, del millor que he escoltat dins el metall nacional (encara que no ho semblin), recomanat al màxim.

Bruno Molina
20/02/2017

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.