SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Mind Driller - Zirkus (2016)

Mind Driller - Zirkus
Mind Driller logo
España

Zirkus

Industrial Metal
Red Mutant-e Records
2016


Temes

MMXV
Zirkus
Lüg Mich Am
Deadworld
Psycho
Escape
Unter Erde
The Solution
Thanks For Nothing
M4R10N3T4
Wut Und Zorn
Ich Bin Anders!
Toghether (Chapter II)
Memories

Formació

Bateria: Jordi
Baix: Pharaoh
Guitarres i programació: Javix
Veus: Estefanía Aledo
Veus: V
Veus: Daniel Nq

Crítica

Des de petit ja apuntava maneres, vaig passar d'escoltar rock clàssic i Synthpop a arribar a tocar aquest gènere odiat i estimat a parts iguals que és el grindcore (Rompeprop, Anal Cunt, impetigen ...), amb el temps vaig anar nedant dins d'aquest gran oceà que és la música fins arribar a descobrir l'industrial metall, aquests sons electrònics em van atreure tant que va arribar a convertir-se en un dels temes clau en la meva etapa adolescent. Amb el temps va arribar a la meva un dels meus discos nacionals favorits fins al moment: "Seppuku" de Blood. En passar els anys aquells sons semblants a bandes com Megaherz, Rammstein, KMFDM es opacaron fins a formar Mind Drill.

El 2011 Javier Orient crec Mind Drill sota la idea de ser un projecte d'estudi, per l'èxit de "Xarxa Industrial" es va decidir canviar de rumb d'aquesta idea fins a arribar a ser el que coneixem ara. "Zirkus" és el segon treball d'aquesta banda Alacantina, gravat i distribuït en 2015 a les mans de Xarxa Mutante, portant un estil variat amb identitat pròpia.

"Zirkus" encapçala la història; aquest tema que dóna nom al disc recorda l'últim de Turmion Kätilöt (per ser més exactes des del 2013 fins a l'actualitat), portant uns sons que recorden més a la música electrònica que als referents clàssics de l'industrial. A "Deadworld" veiem una barreja de nu metall i industrial tal com van fer Static X i Coal Chamber, un tema una mica més tranquil que els anteriors en què V destaca amb una potent veu raspada.

"Escape" és un dels temes més populars del disc i amb raó, aquí veiem una gran varietat en l'estructura de la cançó, on destaquen sobretot la barreja de veus dels tres cantants.

"M4R10N3T4" és sens dubte mi cançó preferida de "Zirkus", aquí podem veure una lletra potent que destaca encara més per unes melodies electròniques totalment enganxoses. Finalment cal destacar "Ich Bin Anders", malgrat no destacar tant com altres és impossible desmerèixer la feina feta per aquesta. en aquest punt del disc veiem una gran proximitat a aquest corrent del metall / rock coneguda com «Neue Deutsche Härte», d'on vénen les bandes comentades: Rammstein i Oomph! (algun dels exemples més coneguts dins del corrent) ...

"Zirkus" porta una alenada d'aire fresc al reduït cercle d'industrial a casa nostra, el plat fort de la banda són els cantants; tres veus ens mostren en diferents idiomes una bizarra realitat que pocs veuen clara, portant una gran varietat als temes donada la diferència d'estils de Daniel, Estefania i V.

Mind Drill amb només dos discos d'estudi ha aconseguit posicionar-se amb gran força dins de l'escena, sent un dels màxims exponents actuals de l'industrial a Espanya, esperem saber més d'ells en breus.
Traductor de Google per a empreses:Translator ToolkitTraductor de llocs webGlobal Market Finder

Aitor Lakhwani
21/02/2017

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.