SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Iron Mask - Diabolica (2016)

Iron Mask - Diabolica
Iron Mask logo
Bélgica

Diabolica

Power Metal
AFM Records
2016


Temes

1. I Don't Forget, I Don't Forgive 04:40
2. Doctor Faust 07:41
3. Galileo 06:44
4. Oliver Twist 06:30
5. March 666 04:55
6. All for Metal 03:58
7. The Rebellion of Lucifer 06:01
8. Diabolica 05:08
9. The First and the Last 04:01
10. Ararat 07:05
11. Flying Fortress 04:53
12. Cursed in the Devil's Mill 13:45

Formació

Veu: Diego Valdez
Baix: Vasiliy Molchanov
Guitarra: Dushan Petrossi
Bateria: Ramy Ali

Crítica

El prolífic Dushan Petrossi ha tornat a fer de les seves, discogràficament parlant. Ànima de Magic Kingdom, Arms Of War i Iron Mask, aquesta última ha tret editat el seu sisè treball, diabòlica.

Estem davant possiblement un dels millors treballs dels belgues que per a aquesta ocasió han comptat amb Diego Valdez a les veus. I de nou han tornat a encertar amb una gran veu. Als més vells del lloc ... ¿recordeu Azeroth? Doncs ja sabeu de quin peu calça la veu de Diabolika.

Iron Mask és una banda de power metall melòdic d'alta volada, com moltes altres, però amb una gran diferència, unes composicions plenes de detalls i tan cuidades que fan que aquesta banda no sigui una més i aquest alguna cosa infravalorada.

Diabolica no són dotze temes repetitius de riffs ràpids amb doble bombo automàtic, són temes molt variats tant en ritme com en estil. Un disc molta força de l'heavy més clàssic amb l'energia del power que tan bé sap fer Petrossi.

Pots trobar des d'un fort xut power directe a la jugular com "I Dont 'Forget, I Do not Forgive", tall enorme i potent com pocs i del qual han fet un videoclip de promoció fins talls més pausats com "diabòlica" que dóna nom al disc. Tema que frega el fals mig temps on les guitarres marquen la diferència entre la pesadesa i fer un tall atractiu.

Cal remarcar "Doctor Faust" tall veloç i enganxós al més pur estil alemany, com "All For Metall" més comercial, però no per això menys addictiva. "March 666" més contundent plena de ràbia, tot un trenca colls. Diametralment oposats són talls com "Ararat" amb influències aràbigues. Finalment però com a plat fort del disc "Cursed In The Devil 's Mill" tanca l'àlbum amb catorze minuts exquisits ... si algú encara creu que Iron Mask no estan realment menys valorats del que es mereixen, només han d'escoltar aquest últim tall .

Bones bandes actualment, i afortunadament, n'hi ha a puntades, però grans bandes no tant i Iron Mask tornen a demostrar la seva vàlua.

Sergi Arise "Hell"
27/02/2017

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.