SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Hummano - Genocide (2017)

Hummano - Genocide
Hummano logo
España

Genocide

Deathcore
Blood Fire Death
2017


Temes

· Def Con Three
· Black Mirrors
· Prophet of None
· Stench of the Earth
· Def Con Two
· No Gods, No Masters
· S.N.A.F.U
· The Colors of Misery
· Def Con One
· White Paranoia
· King Cobra
· Solitary Confinement

Formació

Veu: Sito - Voz
Guitarra: Fer
Guitarra: Alfon
Baix: Pablo
Bateria: Adrián

Crítica

Tres anys després d'un disc que festejava el caos amb unes lletres que parlaven principalment de la nostra «societat malalta» Hummano estrena Genocide, deixant els leotards a l'armari ens porten el que fins al moment es pot considerar el seu treball més seriós.

El disc es compon per tres parts que ens alerten de futurs riscos, "Def Amb Three" és l'estat en què ens trobem actualment. Mentre les alarmes sonen en bucle deixem pas a "Black Mirror", la visió trista i actual de la humanitat és clara en aquest tema, des d'un primer instant podem veure una producció bastant notable a càrrec d'Alex Cappa i Fer Deu (guitarrista de la banda) en Metall Factory Studios.

"Prophet Of None" mostra agressivitat per tots els porus, un tema perfecte per saltar al mosh; tornen com no les lletres agressives, aquest cop acompanyades d'una tornada enganxosa i un ritme melòdic de guitarra que funciona amb les parts més brutes del tema. Passant "Stench of the Earth" puja l'alerta de risc arribant a un nivell de "Def Amb Two"; aquí és on sona "No Gods No Masters", es podria dir que és el tema més representatiu (i amb raó) d'aquest disc separat en tres parts, a més de formar part de l'eslògan d'aquest nou treball marca perfectament els ideals actuals de la banda.

"The Colors Of Misery" i "S.N.A.F.U" segueixen la mateixa pauta que els temes anteriors, fent un gran èmfasi en els jocs de bateria i en els riffs machacadores. La ultima etapa comença amb un soroll blanc que marca les pautes d'una guerra imminent, "Def Amb One" és l'ull de l'huracà que ens fa desconfiar de la nostra pròpia seguretat en aquest món ja extint; aquesta ultima fase està composta per tres temes: "White Paranoia", "King Cobra" i "Solitary Confinement". Encarregats d'aixafar qualsevol àpex d'humanitat que hagi quedat en nosaltres.

Aquest any Hummano no ens ha defraudat, portant el seu disc més sòlid fins al moment, Genocide és un missatge clar d'odi davant d'una actualitat que a poc a poc es va consumint més en les flames.
Traductor de Google per a empreses:Translator ToolkitTraductor de llocs webGlobal Market Finder

Aitor Lakhwani
25/04/2017

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.