SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Prima Nocte - Angels of Sins (2016)

Prima Nocte - Angels of Sins
Prima Nocte logo
España

Angels of Sins

Heavy Metal
Autoproducido
2016


Temes

1. Awakening
2. Angel of Sins
3. Dream Eater
4. From Deep Within
5. Unleashed
6. The Last Strike
7. Wicked Queen

Formació

Veu: Nicole Magariños
Guitarra: Brais Padin
Baix: Wolly Cores
Bateria: Juan Manuel Agra (Chan)
Guitarra: Martín Alonso

Crítica

La banda de metall Prima Nocte ens presenta "Angel of sins" un treball carregat d'energia i influències dins el metall, que ens serveix, després de la seva primera maqueta titulada "Awakening" i gravada en l'any 2014, de bona mostra del nivell compositiu que aquests gallecs són capaços de destil·lar.

L'àlbum comença amb una intro titulada "Awakening" intensa, i ben construïda que ens fa presagiar la qualitat d'aquest àlbum, de caràcter èpic, que ens introdueix en l'àlbum. Després de la intro arrenca la cançó que dóna títol al disc "Angel of sins". Un tema amb una base rítmica desbordada on Chan demostra la seva tècnica amb el doble bombo, acompanyat d'unes guitarres ben harmonitzades que semblen voler construir un mur de so dens, ple d'actitud i ràbia.

El tercer tall d'aquest àlbum es titula "Dream Eater", una altra clara mostra més de la qualitat compositiva dels guitarristes Brais Padin i Martín Alonso. Un combo ben engreixat disposat a crear unes textures molt properes al thrash metall. Una cosa que harmonitzat amb la melodiosa veu de Nicole Magariños forma una dels millors temes d'un àlbum que a aquesta altura se m'està fent massa breu.

"From Deep Within" és un bon exemple de la qualitat d'aquesta banda a l'hora d'equilibrar harmonies cuidades i l'agressivitat extrema d'unes guitarres fora de si. Gairebé sis minuts de melodia en la qual es combina a la perfecció una power ballad plena de sentiment i profunditat amb la contundència del metall de millor qualitat. Un tema molt recomanable. El millor de la cançó és aquest final que desencadena ple de passió. El segueix "Unleashed" deslligant el doble pedal de Chan, demostrant que no cal mirar més enllà de les nostres fronteres per trobar músic de gran nivell. Una cançó que segueix el camí marcat per les cançons anteriors, en aquesta ocasió més orientat cap a les tendències més modernes de metall, sense perdre per això una mica de qualitat en el tema. Destaca en aquest tema el sol de guitarra, d'execució academica.

"The Last Strike" no és una cançó, és un veritable homenatge al heavy metal en la seva màxima expressió. Una cançó que beu del metall neoclàssic i del Groove metall heretat de bandes com Pantera a parts iguals. Cinc minuts i tretze segons de orgia sonora que com menys et farà despertar un somriure a la cara. Una obra mestra.

L'àlbum el tanca "Wicked Queen" un tema de gran composició que beu de les influències més clàssiques de l'heavy metall. Una estructura sòlida on la veu demostra posseir una sensibilitat especial, portant el protagonisme en tot moment el treball vocal. Una manera superba de posar el punt final a un àlbum amb poc a retreure.

Prima Nocte ens porta el seu àlbum debut de títol Angel of sins, com una aposta segura, i sense cap tipus de complex cap a allò que fan. I fan molt bé. Una banda que demostra una projecció amplíssima si no es resignen a seguir pel camí que ja han marcat. Una banda que bé podria aparèixer en els millors festivals del gènere. Dels millors discos que he pogut escoltar darrerament. molt recomanable

ZorroLoko
15/05/2017

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.