SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Alien Rockin Explosion - We A.R.E. here (2017)

Alien Rockin Explosion - We A.R.E. here
Alien Rockin Explosion logo
España

We A.R.E. here

Hard Rock
Rock Estatal Records
2017


Temes

00. We A.R.E here (intro)
01. Alien mojo
02. We A.R.E onEarth
03. I decide
04. Once a week
05. Afraid of life
06. SpiritRisin’
07. Walkin’ away
08. Demons in thenight
09. Taste of Rock’N’Roll
10. To be continued (outro)

Formació

Veus: Red-Trysha
Guitarra y coros
Bateria: Mazzurg
Baix: Gato (Pablo Ruiz)
Dibuixant i anfitrió: “Pocopelo”

Crítica

"El 1977 la humanitat va llançar les dues sondes espacials Voyager. Cadascuna portava un disc d'or amb una selecció, entre altres coses, de cançons que representen la vida a la Terra. No obstant això, un dels científics del projecte, disconforme amb aquella selecció, va fabricar el seu propi vinil daurat amb el que per a ell representava "la millor música de la humanitat" i va donar el cambiazo a la Voyager 1: Black Sabbath, Judes Priest, Deep Purple, Uriah Heep, Queen, Rush, AC / DC, Aerosmith, UFO, Rainbow, Led Zeppelin, Kiss, Alice Cooper ... Un grup d'alienígenes, originari del planeta Incògnita, ha trobat aquesta meravellosa recopilació i ha vingut directe a la Terra per descobrir més sobre la música. En arribar, han quedat tan al·lucinats que han decidit muntar la seva pròpia banda de rock ". Aquest és la història que s'han muntat Alien Rockin Explosion per justificar aquest projecte musical de caràcter eclèctic que beu del hard rock i l'heavy metall, el qual combinat amb estructures pop en les seves melodies fan del, un projecte fresc i dinàmic. Un disc molt divertit que només el temps veurà si és un treball sòlid, o simplement un projecte de simple diversió musical, tal com sembla ser. Alien Rockin Explosion a més compta amb tot un treball visual en format comic. Un treball gràfic que dóna suport a tota la música generada, però que no obstant això, en res influeix en la tasca instrumental excepte en les simpaties cap al disc, o rebuig, si ho jutgem únicament per la seva portada.

Després de la intro We A.R.E here, on sona un telèfon anunciant que "ja són aquí" arrenca la divertida Alien Mojo. Un tema fresc, pausat però intens on Van Halien deslliga la seva tècnica sobre l'instrument altament influenciat per l'hard rock de la dècada dels 80. Una cançó divertida i molt enèrgica, una cosa que es repetirà per tot l'àlbum. El segueix We A.R.E. on Earth. Un tema més eclèctic que l'anterior, on la banda sembla executar un crossover molt personal. Un tema més ràpid i dinàmic amb tornades corejables. La bateria de Mazzurg no deixa descans en cap moment, demostrant la versatilitat rítmica del mateix.

El següent tema de l'àlbum es titula I Decideix. Una cançó densa i fosca, de riff punyent. Un tema en el qual la banda deixa visibilitzar les seves influències més properes a Judes Priest i no tant a Smash Mouth. Del millor de tot el disc. Destaquen els cors on la banda realitza un joc de veus melòdiques i guturals tan pròpies del power metall i del metall simfònic. Una cançó molt recomanable que bé podria definir el conjunt de l'àlbum. En Once a week ens trobem de nou una estructura senzilla, fresca i enganxosa. Un tema que et fa moure els peus a través d'un riff tallant. La tasca vocal de Xarxa-Trysha destaca en aquesta cançó.

Afraid of life torna a demostrar la capacitat versàtil d'aquest grup d'artistes. Destaca sense cap dubte el baix elèctric executat per Gat. Una cançó fresca i dinàmica, potser no tan intensa com altres escoltades anteriorment, però ben construïda, enganxosa i divertida. El segueix Spirit Risin' una altra gran cançó, d'aquelles que se't queden gravades al cap un cop escoltat el disc. Un tema en el qual Xarxa-Trysha sembla voler relatar-una història plena de complicitat acompanyat per uns cors ben construïts.

Walkin'away recupera la densitat d'una base rítmica potent, allunyada d'estructures pop i apropant-sospitosament a l'hard rock de la dècada dels 70, Alien Rockin' Explosion ens porta una cançó plena de ràbia i actitud on els instruments no amaguen que estan jugant. A continuació escoltem Demons in the night un tema que comença amb un suau arpegi de guitarra, creant una atmosfera íntima per progressivament anar creant una estructura enèrgica. Una cançó radiable que bé podria sortir en qualsevol radiofórmula sense perdre gens de credibilitat.

Taste of Rock'n'Roll és el tema on la banda torna a mostrar que es mou igual de bé tant en l'hard rock més pesat com en cançons fresques i divertides d'estructura pop sense perdre la seva identitat ni la seva energia. A continuació escoltem un breu outro que ens avisa que això no ha acabat encara.

Alien Rockin'Explosion ens porta un àlbum debut ple d'estils i gèneres passats per una batedora de marca pròpia que com a resultat ens ofereix un conjunt de temes que naveguen entre el eclèctic i el hard rock pesat sense que hi hagi un clar equilibri entre tots dos. Un disc que alterna cançons pesades amb melodies pop creant un disc fresc i divertit, sense oferir moltes més novetats. Potser si l'àlbum estigués més centrat en algun estil concret mostraria una mica més de coherència. Un àlbum divertit i original que anima a gaudir de la faceta més festera del Rock and roll.

ZorroLoko
29/05/2017

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.