SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Rattle of Bones - Promo CD (2017)

Rattle of Bones - Promo CD
Rattle of Bones
Rattle of Bones logo
España

Promo CD (Demo)

Death Metal
Autoproducido
2017


Temes

1. Nzamby (The Spirit of the deceased)
2. Blinded

Formació

Guitarra i Veus: Robert
Bateria i Veus: F.J. Castellamos
Baix: J.M. Güen
Guitarra: Oliver

Crítica

Els salamantins Rattle of Bones es presenten en estudi amb aquesta promo composta de tan sols dos temes, però que arriba gairebé als 12 minuts.

Quant comença a sonar el primer riff del seu primer tema titulat "Nzamby (The Spirit of the deceased)" la potència del Death Metal Old School s'apodera de tu; Death Metall que et remunta als primers clàssics suecs del gènere. Aquest tipus de riffs seran la base i part més canyera de la promo, però en arribar el primer canvi i conforme va avançant el tema, també trobem altres parts més pesades, fosques, i fins i tot de vegades alguna traça "groove", tot fos amb altres línies més melòdiques, oferint un resultat atractiu i dinàmic.

El segon tall anomenat "Blinded" també està molt treballat estructuralment parlant. Comença amb una mena de preludi instrumental molt bé desenvolupat per donar pas a la part més pesada (per descomptat en el sentit musical de la paraula) de tota la demo, que s'alternarà de nou amb riffs de pur Death Metall, una part vocal recitada i un sol de guitarra, que igual que en el primer tall, completa una altra gran composició.

En definitiva, si t'agrada el Death Metal Old School tirant cap al vessant escandinava, com ara Unleashed o el primer de Sentenced, flipes amb els riffs melòdics ona Slayer, però sense renunciar a tocs més frescos i actuals, aquesta penya sens dubte et van a enganxar. El so general és equilibrat, directe i potent. Es nota que en Rattle of Bones militen músics experimentats, tant per la manera d'executar la seva música, pel talent mostrat en les seves composicions i per com han fet sonar aquest molt recomanable treball.

Ara toca esperar a tenir la peça sencera !!

MetaLeech
27/06/2017

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.