SatanArise en Facebook
Crónicas de conciertos - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Skull Fist Silikona (Madrid)

Burning Witches + Darkembrace Rock en femenino (Torredonjimeno)

Night Heart La Nave (Canals)

Avalanch + Regresion Bikini (Barcelona)

Noctem + Astray Valley Bóveda (Barcelona)

Lacrimas Profundere + Insight After Doomsday Silikona (Madrid)

Skunk D.F. + Pycaya + Lude Bóveda (Barcelona)

Orion Child Babel (Alicante)

Iron Savior Bóveda (Barcelona)

Night Heart Sala The Times (Toledo)

Metalbol Solidario - 02/08/2015 Sant Quirze del Vallés

Metalbol Solidario - 02/08/2015 Sant Quirze del Vallés

El passat 2 d'Agost va tenir lloc la primera edició del Metalbol:

Metalbol Solidario - 02/08/2015 Sant Quirze del VallésUn torneig futbolístic entre bandes de metall de Catalunya, que tenia com a principal objectiu recaptar fons de manera benèfica per a la associació "Sant Quirze pèls Infants".

Un altre dels principals objectius era fomentar el metall, amb música de les bandes participants amenitzant i sobretot crear bon ambient i passar-ho bé.

Els membres de les bandes participants es van repartir en quatre equips al costat d'alguns membres de premsa (com SatanArise) i col·laboradors diversos i es va jugar el torneig on va imperar el bon ambient, les lesions, les agulletes posteriors i una competitivitat sana que segur que ajudarà a potenciar el bon ambient entre bandes i per tant sumar en l'escena metàl·lica local.

Van participar membres d'Ankor, Blaze Out, Döria, Hard Buds, Hyde Abbey, Regresión, Rising Core i SombraS i membres del Ripollet Rock, Diario de un Metalhead i Ondas Subversivas. En l'organització es trobaven entitats de la talla d'Solidary Biker, Club Motaris, Bar Inferno de Terrassa, The Boss American Bar o el propi ajuntament de Sant Quirze que va cedir les instal·lacions.

Van competir els 4 equips amb els membres de les bandes barrejats i anomenats Megadeth, Metallica, Iron Maiden i Helloween, sent aquests últims els vencedors. Hi va haver lliurament de trofeus, medalles i recordatoris i amb un dinar de germanor va finalitzar una jornada festiva, metalera i a més per a una bona causa!

Iniciatives com aquesta, que neix de Pep Rovira, bateria de Döria, no fan sinó fomentar un bon ambient i una sana convivència que no és més que una excusa per passar-ho bé, intentar pujar un graó més el metall en l'escalafó cultural del nostre país i donar suport a una bona causa.

Així que felicitats a una organització perfecta i a tots els participants que van contribuir amb el seu esforç físic i algun que altre informe de lesions a fer de l'esport, la cultura i la música, concretament el metall, una mica més gran dia a dia.

Foto by Mario García

Crónica realitzada per Víc Salda
04/08/2015

Les més llegides:

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.