SatanArise en Facebook
Crónicas de conciertos - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Metalbol Solidario - 02/08/2015 Sant Quirze del Vallés

Metalbol Solidario - 02/08/2015 Sant Quirze del Vallés

El passat 2 d'Agost va tenir lloc la primera edició del Metalbol:

Metalbol Solidario - 02/08/2015 Sant Quirze del VallésUn torneig futbolístic entre bandes de metall de Catalunya, que tenia com a principal objectiu recaptar fons de manera benèfica per a la associació "Sant Quirze pèls Infants".

Un altre dels principals objectius era fomentar el metall, amb música de les bandes participants amenitzant i sobretot crear bon ambient i passar-ho bé.

Els membres de les bandes participants es van repartir en quatre equips al costat d'alguns membres de premsa (com SatanArise) i col·laboradors diversos i es va jugar el torneig on va imperar el bon ambient, les lesions, les agulletes posteriors i una competitivitat sana que segur que ajudarà a potenciar el bon ambient entre bandes i per tant sumar en l'escena metàl·lica local.

Van participar membres d'Ankor, Blaze Out, Döria, Hard Buds, Hyde Abbey, Regresión, Rising Core i SombraS i membres del Ripollet Rock, Diario de un Metalhead i Ondas Subversivas. En l'organització es trobaven entitats de la talla d'Solidary Biker, Club Motaris, Bar Inferno de Terrassa, The Boss American Bar o el propi ajuntament de Sant Quirze que va cedir les instal·lacions.

Van competir els 4 equips amb els membres de les bandes barrejats i anomenats Megadeth, Metallica, Iron Maiden i Helloween, sent aquests últims els vencedors. Hi va haver lliurament de trofeus, medalles i recordatoris i amb un dinar de germanor va finalitzar una jornada festiva, metalera i a més per a una bona causa!

Iniciatives com aquesta, que neix de Pep Rovira, bateria de Döria, no fan sinó fomentar un bon ambient i una sana convivència que no és més que una excusa per passar-ho bé, intentar pujar un graó més el metall en l'escalafó cultural del nostre país i donar suport a una bona causa.

Així que felicitats a una organització perfecta i a tots els participants que van contribuir amb el seu esforç físic i algun que altre informe de lesions a fer de l'esport, la cultura i la música, concretament el metall, una mica més gran dia a dia.

Foto by Mario García

Crónica realitzada per Víc Salda
04/08/2015

Les més llegides:

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.