SatanArise en Facebook
Crónicas de conciertos - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Wind Rose + Ensiferum - 15/10/2015 Razzmatazz (Barcelona)

Wind Rose + Ensiferum - 15/10/2015 Razzmatazz (Barcelona)

Gran cita la d'aquesta passada nit del 16 d'octubre, una cita per recordar dins el panorama folk i power de Barcelona. Hem tingut el plaer d'assistir a un recital per part dels italians Wind Rose amb la seva Epic Power metall i després als mítics Ensiferum encapçalant el bolo.

Abans de res les meves més sinceres gràcies als col·legues de Wind Rose, que han fet l'impossible perquè jo pogués gaudir de passi de premsa. 'Thank you Wind Rose!

Doncs res la nit començava amb magnificència amb l'entrada apoteòsica de Wind Rose, sent fidels als horaris. Ja d'inici ha sonat alguna cosa totalment diferent al que vam poder veure els que vam assistir al seu primer bolo a Barcelona al costat de Wintersun; un so renovat i més potent, començant amb "Age of Conquest" tema del seu segon disc "Wardens of the West Wind". Van començar els primers tocs èpics de la nit amb l'entrada de "Born in the Cradle of storms", que van seguir animant al públic.

El concert seguia i Wind Rose es creixien més i més amb temes com "The Breed of Durin", tema que ha fet botar tota la sala. Tot ha sonat genial, els acoblaments de micro han pogut jugar una mala passada però han quedat en poca cosa.

No els recordava amb aquesta contundència que han pogut demostrar en temes com "Born in the Cradle of Storms" o desencadenant una gran batalla al mig de la sala amb un Wall of Death a "Rebel and Free", tema que ha donat el seu concert per conclòs. Tot just 30 minuts de descàrrega dels italians, intensa però curta; haguessin pogut tocar una mica més perquè s'han guanyat el públic des del minut 1.

Finalment arriba el punt àlgid de la nit amb la aparación estel·lar de Ensiferum les estrelles de la nit amb el tema que obre el seu últim disc, "Axe of Judgement" tema amb què la sala es deslligo per complet i es van iniciar els primers mosh, van seguir amb "Heathen Horde", tema més lent i contundent, per anar donant forma al concert i deslligar els primers càntics del públic.

La nit anava agafant ambient víking, augmentant més i més amb l'arribada d'un dels clàssics de Ensiferum "One More Magic Potion", que porto el públic a ballotejar i cantar com si no hagués demà, però això es veuria més a l'alça amb l'arribada de "From Afar", la qual va produir el Wall of death del vespre, on un servidor es va veure involucrat.

I va seguir la festa amb "Token of Time", "Battle Song" i "Lai Lai Hei", temes que ja van ser culminants per fer d'aquesta nit pura festa que encara anava a escalfar més ja que després de una petita aturada amb "Burning Leaves ", va arribar el moment més festiu de la nit amb tres temes que mai hagués imaginat junts i menys seguits," My Ancertors Blood ", la cançó discotequera de" Two of Spades "i per culminar" Bamboleo ", la cover que no parava d'escoltar-se crits entre el públic, fins que va caure i la sala es va enfonsar.

I no podien anar-se'n finalment sense tocar tres temes estrelles en el seu repertori, "In my Sword I Trust" on Sami es marca un moment gutural molt brutal, "Twilight Tavern", que acabo amb les últimes veus que encara quedaven a la sala i ja per culminar i acabar la nit "Iron", un tema perfecte per acabar aquesta genial vetllada.

Gran nit que en caure en dijous va tenir prou assistència i es va viure com si d'un dissabte

Set List Wind Rose

Age of conquest
Born in the Cradle of storms
The breed of durin
Rebel and free

Set List Ensiferum

Axe of Judgement
Heathen Horde
One More Magic Potion
Warrior without a War
From Afar
Token of Time
Battle Song
Lai Lai Hei
Burning Leaves
My Ancestors Blood
Bamboleo
In my Sword I Trust
Twlight Tavern
Iron

Crónica realitzada per Xavi Pascual
30/11/2015

Les més llegides:

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.