SatanArise en Facebook
Crónicas de conciertos - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Puig Metal Festival XII - 21/11/2015 Infierno (Terrassa)

Puig Metal Festival XII - 21/11/2015 Infierno (Terrassa)

El passat dissabte 21 de novembre se celebrava la dotzena edició de l'emblemàtic Puig Metall Festival organitzat per Oriol Puig a la Sala Infern de Terrassa.

S'havia encomanat als tarragonins Wargaz (Melodic Death Metal) presentar la tarda-nit amb la seva actuació i ho van fer de tal manera que hagués estat difícil deixar el llistó més alt.

Van començar contundents amb la cinquena cançó del seu àlbum "Skiamachy": 'Barbarian Wolfpack' creant una atmosfera pesada, tan èpica que semblava embolicar tot el local amb una boirina musical acabada d'arribar de terres nòrdiques. Després d'una petita pausa -durant la qual el seu vocalista, l'Alguer, agraït i cordial, va aprofitar per regalar-nos algunes paraules- 'Purification of the Soul' es va obrir pas poderosa, amb aquestes tornades tan melòdics que feien que qualsevol allí present aconseguís evadir-se. El segon tema del seu EP: 'If Below a Tree I Rested' i els trets de l'àlbum: 'An Ocean Full of Stars', 'Under the Light of a Dying Sun' i 'Tears of Resistance' van completar el seu set list deixant un molt bon gust de boca als assistents que, dono fe, aplaudien embadalits per aquestes melodies que semblen el fonament perfecte per a aquests formidables guturals.

Sens dubte, un conjunt que encaixa a la perfecció i que em va transmetre, de principi a fi, la sensació de que l'escenari se'ls quedava petit.

Vaig tenir aquesta mateixa impressió amb els gironins Erio (abans coneguts com [MUTE]) des que van sortir a l'escenari. Encara que difícilment se'ls pot encasellar en un sol estil, es perceben clarament les influències del Groove Metall que combinen a la perfecció amb aquests tocs electrònics i un ambient fosc que, en harmoniós conjunt, li donen tanta personalitat a la banda. Val a dir que no els havia vist ni escoltat abans, però ens van guanyar als assistents des del primer moment amb la seva presència imponent i una coordinació envejable. Tampoc van cessar els salts i moviments que van fer tremolar l'escenari i van deixar empremta una mica més avall -on, a primera fila, alguns seguidors ho van donar tot i més, demostrant que eren allà per donar el seu suport a la banda-.

A destacar un molt ben triat set list que incloïa el seu nou tema 'Mi Realidad' i una fabulosa adaptació del 'Breathe' de la banda anglesa The Prodigy: 'Respira'. 'Ningún Miedo', 'Frágil Impunidad', 'Sacrificar Tu Mundo', 'No Hay Nada Más', 'No Habrá Vuelta Atrás' i 'En el Mundo de lo Absurdo' van completar una actuació que no va deixar indiferent a ningú i que, m'atreveixo a dir, va sorprendre gratament.

Els amfitrions Empires (Progressive Power Metall) van ser els següents en sortir a escena. I a això ho dic jo "un canvi brusc d'estil" que, encara que passen els anys, és alguna cosa al que no m'acostumo. Passem del pesat a una mica més lleuger, de la foscor a la llum, amb veus netes i més clàssiques com ho són les de Gio i Sandra: ell marcant-se uns aguts al més pur estil Leo Jiménez i ella acompanyant-, ocupant-se també dels cors.

Un set list que incloïa temes del seu treball "En Tiempos de Guerra" (i altres nous) començant pel seu 'Intro', seguint de menys a més amb 'Portador de Luz', 'Canibalismo Social', 'Megasleed', 'Princesa Dolor ', el que dóna títol a l'àlbum 'En Tiempos de Guerra', 'Proyección Astral' i '666'. Per descomptat, no m'oblido de la curiosa versió que van fer de 'Wish I Had an Angel' de Nightwish. I dic "curiosa" perquè realment em va sorprendre escoltar una adaptació tan diferent, tan portada al personal, a un estil llunyà del que simfònic que defineix a la banda finesa.

Seguint amb el popurri de la nit, Hyban Draco (Black / Death Metal) van ser els següents en sortir a donar canya.

Si bé és cert que no se'ls recordarà precisament per ser comunicatius amb el públic, ho compensen amb una bona execució dels temes escollits i una important condició tècnica que demostren la seva llarga trajectòria i experiència sobre l'escenari. Temes foscos, lletres que atrapen i aquests ritmes canviants són característiques a destacar d'aquesta banda que, impregnada d'un estil 'old school' que rememoren els suecs Dissection, ens va complaure amb aquest interessant set list: 'Dark Sides in Heaven', 'solar Storms ',' Moon 's Crust', 'Mortal Remains', 'Eleven Heads Supplication', 'Flames of times', 'Frost by Blood' i 'Victoris Betrayal'.

Contra (Thrash / Groove Metall) eren els responsables de tancar la nit i ho van fer infonent a tots els assistents una bona dosi de realitat. Els valencians ens van delectar amb una energia i una potència insòlites a aquestes hores de la matinada amb alguns temes del seu primer disc "Arma d'Assalt": 'Els Peus a la Terra', 'Sangonera', 'Cobardes', 'Amo del teu vida ',' El teu Falsa Superioritat ',' Anònim 'i' La Mà que Assassina '. També van incloure temes del seu segon disc en procés de gravació "Evolution": 'Escòria', 'Evolution', 'Detailed', 'Zona Hostil', intercalant una versió de 'Take This Life' dels suecs In Flames.

Cançons que defineixen a la perfecció situacions i fets que a tots -oa molts de nosaltres- ens són familiars; lletres que protesten i un petit incís en relació al masclisme van ser més que suficients per tenir-nos menjant de la seva mà fins al final del concert.

Sens dubte va ser una nit entretinguda i ho hem d'agrair a l'Oriol Puig ia la Sala Infern; per la iniciativa, perquè gràcies a aquest tipus d'esdeveniments és possible mantenir viva l'essència de la música en directe ... Per molts anys més!

Set List Wargaz

Barbarian Wolfpack
Purification of the soul
If below a tree I rested
An ocean full of stars
Under the light of a dying sun
Tears of resistance

Set List Erio

Ningún Miedo
Frágil Impunidad
Ssacrificar Tu Mundo
No Hay Nada Más
Respira (The Prodigy)
No Habrá Vuelta Atrás
Mi Realidad
En el Mundo de lo Absurdo

Set List Inperius

Intro
Portador de Luz
Canibalismo Social
Megasleed
Princesa Dolor
En Tiempos de Guerra
Wish I Had an Angel (Nightwish)
Proyección
666

Set List Hyban Draco

Dark sides in heaven
Solar storms
Moon's Crust
Mortal Remains
Eleven heads supplication
Flames of times
Frost by blood
Victoris betrayal

Set List Contra

Los Pies en la Tierra
Escoria
Sanguijuela
Cobardes
Evolution
Dueño de tu Vida
Tu Falsa Superioridad
Detailed
Take This Life (In Flames)
Zona Hostil
Anónimo
La Mano que Asesina

Crónica realitzada per Nerea "Brynhild"
01/12/2015

Les més llegides:

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.