SatanArise en Facebook
Crónicas de conciertos - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Festival Nits Dels Morts II - 26/10/2103 Sala La Palma (Reus)

Festival Nits Dels Morts II - 26/10/2103 Sala La Palma (Reus)

Castellhell va celebrar un any més la seva particular nit dels morts. Oferint dos consumicions a tots els atrevits assistents que vinguessin disfressats la sala es va omplir de diversos rostres foscos, zombies i una infinitat de criatures esgarrifoses.

El clímax obtingut en aquesta ocasió va ser bastant fosc per part dels grups participants com poden ser Perennial Isolation, Motorzmbies o Mindtorturer. Concloent un esdeveniment digne del seu nom davant les hostes de l' inframón.

INCLEMENT van ser els encarregats d'iniciar la vetllada. Una barreja rocker metàl • lica de difícil definició però molt convincent en la poca trajectòria realitzada que amb constància i adquirint experiència poden realitzar un producte interessant. Van patir bastant la poca assistència del públic el qual no començaria a ser notable a partir del tercer i quart grup. Encara que els que hi van ser presents van gaudir de bon grau la tranquil • tenebrosa estada mentre els respectius grups efectuaven les seves actuacions.

Els següents a sortir a escena van ser HOBO. Banda emergent de rock / heavy metall que concert rere concert es porten un bon nombre de públic a la butxaca. La motivació i dedicació constant de cada membre han fet d'aquest projecte un col • lectiu de qualitat i molt prometedor en dies vinents. Un directe energètic i amb molta força amb notable milloria en la veu del cantant.

Hobo porten diversos concerts a les esquenes i molts que els queden encara en dies venidors amb una resposta molt positiva del públic amb la seva creatiu rock / heavy i carismàtica posada en escena.

Amb Perennial Isolation ens endinsem a uns passatges més devots del black metall melòdic. Temes ràpids, foscos i sorollosos amb seccions més pausades típiques del doom.

A destacar una posada en escena molt experimentada i professional. Realment se'ls notava sentir de ple el que tocaven. És a dir, que en absolut no és música buida que no té energia i sentiment dins de la musicalitat extrema de les seves cançons.

Curiós oncle de cantant / baixista, guitarrista i bateria que tot i ser un grup de pocs components conté prou per crear bona música i fer un bon directe. Així es caracteritza Perennial Isolation.

Una proposta molt interessant en què estaria bé apostar una mica més per grups de semblants característiques.

MOTORZOMBIES prosseguir l'esdeveniment. A aquestes altures de la nit la sala arribar al màxim de públic assistent a la nit. El de Motorzombies ser un xou de rockabilly tenebrós en estat pur. Els carismàtics diàlegs del cantant, l'estètica zombie / mutant i la posada en escena van posar la cirereta diferent a l'esdeveniment en què molts dels assistents s'ho van passar d'allò més bé.

Banda experimentada de Barcelona es van fer un lloc en l'escena emergent per la seva peculiar rockabilly de tocs post - punk. Encara sobretot el carisma i l'actitud de transportar a un spook xou d'aires 60's - 7è s molt original. Contrabaix, cantant / guitarrista, baixista i bateria formen Motorzombies. So nítid i de qualitat al seu mateixa vegada que brut en els matisos més punk. Un directe molt eficient i càlid.

MINDTORTURER ha tingut diversos canvis amb el pas dels anys. Tanmateix, en l'actualitat ha donat amb una formació sòlida i molt potent amb els seus més de deu anys en actiu.

Ressorgint de nou com una de les bandes més prometedores del death metall pesat i fosc de Catalunya. Marxant a la perfecció.

Posada en escena aclaparadora. Amb un so molt pesat. Musicalitat ràpida i lenta. Tècnica i amb una veu gutural greu i cavernosa molt controlada que engloba la contundència del directe de Mindtorturer. Cap demora en l'actuació, bona preparació i constància amb els anys d'experiència. Mindtorturer no ha estat pels núvols, realitzat així un producte d'enorme qualitat amb la constància i l'esforç que els a comportat. Notablement realitzar una actuació sorprenent. Esperem que recullin bons fruits de la seva feina.

EXECUTION va assaltar l'escenari després de la brutalitat de Mindtorturer. Ens van transportar a uns passatges no menys extrems. Concretament de Trash - metall pesat, ràpid i sense treva. Després de Perennial Isolation o Mindtorturer va semblar que havíem vist el millor de la nit però no va ser així. Les tocava a Execution, una banda molt estimada en aquestes terres i més enllà. L'aparició del cantant encadenat a dues persones vestides amb vestits antiradiocativos va posar el toc d'espectacle a l'actuació reforça la temàtica nuclear, tòxica i zombi. Van repassar temes antics i van oferir temes del seu recent treball amb notable qualitat i experiència.

Van efectuar la seva actuació sense problemes delectant a un bon nombre d'espectadors. Per descomptat no va faltar mosh i el consentit stage - up dels assistents muntant una gran festa de destrucció massiva sense descuidar el wishky i la birra volant pels aires.

ABORTO DE NAPOLITANA ser una banda que van tenir el seu ple apogeu farà cosa d'uns 5 anys. I aquesta ocasió es van tornar a ajuntar per oferir un concert únic i apocalíptic.

Van ser els encarregats de tancar la nit. Van comptar amb la col • laboració d'un cantant més, va posar bon reforç a l'actuació.

Van manifestar haver assajat poc i això es va fer notable encara que la intenció en si no era més que muntar una bona festa. Doncs va ser la traca final del festival.

A aquestes hores els assistents van disminuir en gran nombre però segur que en algun moment tots els presents que van quedar no van poder evitar deixar anar alguna riallada. El directe i la música d'avortament de napolitana sempre va destacar pel bon humor, l'actitud divertida i la peculiar posada en escena. Considerats com titans per molts seguidors de bandes creadores de conya. Realment generaria molta expectació que aquesta banda romangués en actiu.

Tot el que comporta la realització de l'esdeveniment es va realitzar sense problemes. Llarga vida a Castellhell per molts anys.

Crónica realitzada per Ahbyss
12/11/2013

Les més llegides:

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.