SatanArise en Facebook
Crónicas de conciertos - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Awake - 04/06/2013 Luz de Gas (Barcelona)

Awake - 04/06/2013 Luz de Gas (Barcelona)

Fa pocs dies, concretament el 4 de juny, vam tenir el luxe d'assistir al concert benèfic a més de presentació del segon EP de la banda catalana Awake a la luxosa sala de la ciutat comptal Luz de Gas.

Awake - 04/06/2013 Luz de Gas (Barcelona)Va ser una nit en la que sens dubte gaudir d'un gran espectacle musical en què van utilitzar tant com per començar i concloure el tema que han escollit per a l'enregistrament del videoclip Wake up. Van mostrar una gran primera escena amb la col·laboració d'Óscar Salvador al piano i l'aparició estel·lar de la maca Neusinha com si d'una princesa Elfa es tractés.

Without your light tema amb el qual obre el seu nou EP, va ser el segon escollit per dur a terme en el que va fer que la gent s'animés i entrés en sintonia amb la banda al so de la seva música.

La qualitat no va cessar en cap moment ja que en el tercer tema que van interpretar el guitarrista Kamelmat va mostrar un gran domini de les cordes amb la cítara deixant per als nostres oïdes sons orientals en què el baixista va passar a tocar la caixa, a més de la col·laboració de Lesus (Alex Muñoz) que més endavant també va intervenir, al bongo. D'aquesta manera van donar pas a Luna.

Amb la següent cançó, Whisper, vam veure una faceta molt rockera de la vocalista. Aquesta vegada, no només es va encarregar de cantar, sinó que també es va animar amb la guitarra acompanyant al seu compi Kamelmat.

D'una manera molt curiosa van tocar Feeling ja que en un primer moment va ser la pròpia Neusinha la qual es va gravar a si mateixa en directe els cors que va fer servir al llarg de la cançó.

Després d'una breu pausa, Awake va tornar a l'escenari oferint un canvi en el vestuari de la cantant i amb algun que altre complement a la resta de músics, com ara l'estil arreglat però informal de Marky, bateria, lluint com a vestimenta de amunt una corbata. Olvida mi nombre va ser l'encarregada de reprendre el xou, en la qual brinden homenatge a totes aquelles persones que estan passant un mal moment.

Va ser una nit que sens dubte serà difícil d'oblidar per a aquests nois ja que el públic estava molt entregat i gràcies a ells podran editar un nou videoclip a partir dels enregistraments dels mòbils per Won't be the same. Sens dubte va ser un altre moment per quedar amb la boca oberta amb el guitarrista demostrant que és un veritable professional del seu instrument. A més juntament amb Didak, baixista de la banda deixen veure que porten la música a les venes!

L'última cançó en castellà del setlist, Noche sin Fin va ser molt gran amb la posada en escena per la força que van transmetre en tot moment gran part per la col·laboració de Lesus de nou, però aquesta vegada a la veu creant d'aquesta manera uns jocs de veus tremends que no va deixar indiferent a ningú, sens dubte el millor moment de la nit.

Na Na Na va ser el tema encarregat per posar punt final a la part interpretativa d'aquest concert, perquè com he mostrat anteriorment la banda va mostrar a tot el seu públic en primícia el videoclip de Wake up. Tornant a Na Na Na cal dir que és una cançó molt encertada per finalitzar ja que va fer moure a tots els espectadors per la seva enganxós i tarareable tornada i la canya que té.

Awake - 04/06/2013 Luz de Gas (Barcelona)Awake - 04/06/2013 Luz de Gas (Barcelona)Awake - 04/06/2013 Luz de Gas (Barcelona)Awake - 04/06/2013 Luz de Gas (Barcelona)

No m'agradaria acabar aquestes línies sense mostrar la frustració que em produeix el fet que moltes persones siguin incapaces de moure per conèixer a aquestes petites bandes que tenen tant de mostrar. No cal pagar una entrada caríssima per viure un veritable espectacle, no cal ser un un dels grans per sentir la música. És una pena la falta de confiança i la incapacitat de la gent en gastar pocs euros per a descobrir noves promeses ja que de veritat, s'estan perdent grans músics.

Set List Awake

- Wake Up
- Without Your Light
- Luna
- Whisper
- Feeling
- Olvida Mi Nombre
- See You
- Volver A Respirar
- Won't Be The Same
- Noche Sin Fin
- Nanana

Crónica realitzada per Vica Arise
Fotos per Víc Salda
20/06/2013

Les més llegides:

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.