SatanArise en Facebook
Crónicas de conciertos - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Serious Black Acapulco (Gijón)

Eternal Idol + Knights of Blood Silikona (Madrid)

SDI Forum Celticum (A Corunha)

Bonded + Cenizas del Edén Utopía (Zaragoza)

Ross the Boss + Asomuel + Dark Embrace X (Sevilla)

Ross the Boss + Asomuel + Dark Embrace Paberse Club (Sedaví (Valencia))

Serious Black Master (Vigo)

Sombras + Thirteen Shots + Striped Tails - 27/04/2013 Sala Lennon's (Hospitalet Del Llobregat)

Sombras + Thirteen Shots + Striped Tails - 27/04/2013 Sala Lennon's (Hospitalet Del Llobregat)

Preparar un bolo i que al començar només hi hagi un parell de persones i la teva família és ... decebedor com a mínim, i així em va semblar que van començar l'actuació les hard rockeres Striped Tails el passat dissabte 27 d'abril a la Sala Lennon s.

Van iniciar el concert amb "School s Out" d'Alice Cooper, obertura que en una altra ocasió hagués estat emocionant, però, amb tan poca concurrència realment va ser descoratjador. No obstant això, no es van rendir i ho van donar tot al llarg de l'actuació, incitant a gaudir de la nit a l'escàs públic que, a mesura que es ficava en el món creat pel sensual Hard Rock d'aquestes noies, va ser animant fins ballar i saltar desenfrenadament.

Entre el seu variat set de versions ens van delectar amb tres temes propis: "Metall Kiss", "Lady lust", i "Rock 'n' roll Slay", amb la qual van finalitzar i es van guanyar al públic, que va instar un bis. Els tres reflecteixen perfectament el que al meu parer és Striped Tails: una perfecta combinació de glam, rock, força i luxúria femenina que no deixa indiferent a ningú.

En general, i malgrat la nefasta acústica de la sala i el diminut escenari, la seva posada en escena i actitud, així com l'execució dels temes va millorar amb cada nota i ens van acabar brindant una bona dosi de diversió, que va arribar al punt àlgid amb mítics i coneguts temes com "you'r gonna go far, kid", "Smells like teen spirit" i "Love gun".

A mesura que finalitzaven, un públic una mica diferent del que es podria trobar en un concert de Rock / Metall s'allunyava de la barra i es preparava per rebre amb una gran ovació als madrilenys Thirteen Shots. Malgrat que era la primera vegada que actuaven a la Ciutat Comtal, van congregar a una bona quantitat de fans que ho van donar tot des de l'inici fins al final del seu show.

Personalment, el Rock Alternatiu mai m'ha atret i realment no sé massa sobre el gènere, però em va semblar una bona actuació, malgrat que en ocasions em resultés alguna cosa soporífera. La seva posada en escena em va semblar una mica estàtica, inconvenient propiciat pel limitat espai de l'escenari, però, van saber com connectar amb el públic i transmetre bona energia.

Les seves cançons es caracteritzen per tenir melodies tranquil · les que inclouen alguns talls més rockers i potents acompanyats, de vegades, per una base de música electrònica. En general, el set es em va fer una mica monòton, però, crec que tenen composicions molt bones que demostren que darrere hi ha hagut un gran esforç i molta feina, així que si t'agrada el Rock Alternatiu ... No dubtis a veure'ls en directe!

Una mica cansats de donar-ho tot com a públic a les actuacions prèvies, els caps de cartell Sombras iniciar el seu espectacle, com és habitual, amb la màgica "Estadea".

Dani, el cantant, que pel que he vist en altres concerts odia estar quiet a l'escenari, ho va donar tot fent headbang a ritme dels potents acords de guitarra per animar el ensopit públic, que després de l'actuació de Thirteen Shots es va retirar al final de la sala, però no va tenir en compte el molt petit que era l'escenari i el seu pèl i el baix de Josep van tenir un íntim trobada que per sort simplement va acabar en rialles. A causa d'aquest incident, algun d'ells va baixar la guàrdia i va seguir amb l'actuació estant una mica distret.

El següent tema va ser "La nit de Sant Joan" i amb aquest, el públic del fons abandonar la sala i el concert es va convertir en una petita festa folk "familiar" feta d'amics per amics, que es van animar mútuament durant la resta del xou sense descansar ni un moment. /p>

"El Blues de la lluvia" va ser, sense cap dubte, la meva favorita. El fragment de saxo que inclou aquesta cançó és magistral i, per la reacció del públic, diria que a la gran majoria s'ho va semblar.

Amb "Pirata del Rock & Roll" es va assolir el punt àlgid de l'actuació, en el qual el principal guitarrista Rafa del Carpio va mostrar tot el seu talent amb un molt bon solo de guitarra. Igual que ell, els altres integrants també van tenir el seu petit moment de "glòria", en què van demostrar tot l'esforç i entrega que han dedicat a la banda.

En definitiva, en directe s'aprecia que Sombras és un grup musicalment compacte, tot i rebre moltes i dispars influències. La seva folk'n 'roll transmet molt bona energia i fa que et introdueixis en un món ple de misteris i fetilleria.

Així doncs, malgrat alguns problemes tècnics i els pocs assistents, va ser un molt bon bolo que va agrupar diferents estils de música fent emocionant i interessant una nit plujosa qualsevol.

Des d'aquí m'agradaria agrair a les tres bandes que donessin el millor de si mateixes malgrat tot l'esmentat anteriorment, i fessin que el públic pogués oblidar els seus problemes i preocupacions durant una estona i gaudís l'instant.

Va ser un gran concert en petit comitè!

Crónica realitzada per Mire Ramaviva
20/05/2013

Les més llegides:

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.