SatanArise en Facebook
Crónicas de conciertos - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Icestorm + Staccatum - 26/04/2013 El Gra (Granollers)

Icestorm + Staccatum - 26/04/2013 El Gra (Granollers)

Divendres ... ok ... centre cívic El Gra de Granollers ... ok ... horari ... 19h!!

En arribar a la sala, en què no hi havia estat mai, més que una sala, El Gra és un centre cívic en què la cafeteria forma part d'una sala polivalent amb un ampli escenari i bastant ben equipat. De fet el so de les dues bandes va ser realment bo per al tipus de sala que era i té una il • luminació bastant millor que altres sales comercials. El dolent són els horaris i que la sala no està insonoritzada, de manera que els horaris han de ser molt primerencs. En aquest cas s'havia programat per a les 19 hores, però es va retardar fins a les 20.

Icestorm + Staccatum - 26/04/2013 El Gra (Granollers)Staccatum van haver d'obrir el concert per un canvi d'ordre d'última hora per problemes personals d'un component de Icestorm. No ens hem d'enganyar, la sala no era plena ... ni mig plena, hi havia unes 20 o 30 persones. Però si analitzem l'afluència de públic que hi ha en molts dels concerts de bandes emergents a la zona de Barcelona, no està gens malament donades les característiques i horari d'aquest concert.

Staccatum són una formació realment jove, un trio, format gairebé en perill d'extinció actualment que tots busquen major duresa i contundència amb una segona guitarra. Practiquen un metal clàssic, heavy metal pur i dur. ¡True! Ja amb només fer una ullada als seus components, Marc, guitarra i veus, Jesús al baix i Dennis a la bateria estaven abillats amb cuir, malles, camperes ... això ja ens anunciava el que se'ns venia a sobre ... Heavy Metal!

45 minuts de descàrrega al més pur estil dels 80, riffs crus acompanyats per sols aquí i allà aprofitats per lluir-se i demostrar la seva tècnica, que no és poca. Es van deixar la pell davant els que estàvem allà presenciant el concert, literalment entre amics, però això a Staccatum li va donar igual. Van fer un concert com si estiguessin en ple Donington. És cert que de vegades van córrer algun risc de més ... demanar cors, fer cridar al públic i demanar la seva participació en aquest cas era gairebé un doble mortal sense xarxa ... sort que part del públic eren seguidors seus i van respondre a la perfecció.

Particularment em van recordar moltíssim a Barón Rojo, al Baró dels bons temps, i la veu de Marc, una mica esquinçada, també em va evocar els inicis d'Oscar a Lujuria, salvant les distàncies, però van ser pensaments que em van assaltar des del primer tema fins l'últim. Els temes no podien tractar d'una altra cosa que del heavy, la força, temes socials ... clixés del heavy, però que reflecteixen que pasta estem fets.

Una posada en escena fràgil en formar en trio, però compensada amb escreix per la seva actitud que va omplir l'escenari completament. Primera vegada que els veia en directe, i bon gust de boca que em van deixar, això sí, només aptes per a aquells amants del heavy metal més clàssic.

Icestorm + Staccatum - 26/04/2013 El Gra (Granollers)Icestorm + Staccatum - 26/04/2013 El Gra (Granollers)

Icestorm + Staccatum - 26/04/2013 El Gra (Granollers)Canvi de backline i van pujar els locals Icestorm que segueixen presentant el seu disc Contes De La Vall de Glaç que porta ja una mica més de mig any al carrer. El nombre de públic va augmentar lleugerament, però la sala no mostrava un aspecte desangelat afortunadament, no era per tirar coets, però no estàvem malament, sobretot, com comentava abans, érem pocs però lliurats.

Icestorm va fer un dels concerts més tranquils i sense pressió que recordo d'ells, es va notar que s'ho van passar bé sobre l'escenari, fent broma i prenent-se els petits problemes puntuals que van tenir amb molt bon humor. Van pujar a tocar i passar una bona estona i ho van aconseguir, un directe, fresc i ple de bon rotllo.

Setlist? No van portar el setlist i ho van aprofitar per fer broma en cada canvi de tema sobre quin era el següent. Van tocar temes del seu disc, Fills Del Tro, desterrats, Ullas De Sang ... i no van faltar les versions de Sangtraït, Les Creus Vermelles i Of Wolf And Man de Metallica, on van comentar en to distès si a veure el públic els demana que no la toquin més./p>

Una bona descàrrega com ens tenen acostumats els nois de Icestorm, que a la seva ciutat, entre amics i sense pressió s'ho van passar bé i ens ho van fer passar millor. No serà el concert que més gent van tenir de públic, però si va ser un dels que millor s'ho van passar i més relaxats estar.

Icestorm + Staccatum - 26/04/2013 El Gra (Granollers)Icestorm + Staccatum - 26/04/2013 El Gra (Granollers)

Al final, un bon concert, vam poder gaudir de dues bandes locals com Staccatum i Icestorm en un horari gairebé de berenar més que de concert, en una sala que va superar amb escreix les meves expectatives i gratis, poc més es pot demanar d'un concert, passar- bé, bona companyia i bon metal.

Crónica realitzada per
03/05/2013

Les més llegides:

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.