SatanArise en Facebook
Entrevistas - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Entrevista amb Dawn of Tears

Dawn of Tears

Volent indagar una mica en l'actualitat d'aquesta excel·lent banda de death melòdic, ens vam posar en contacte amb el seu vocalista J. Alonso que amablement ens va contestar a les següents preguntes:

Ens pots explicar una mica com va ser la creació de la banda els seus principis?

Dur. Com qualsevol banda de metall underground a Espanya ... JL Trèvol va fundar la banda en 1999 amb la idea de barrejar totes les influències de metall que més ens marcaven, com el power èpic alemany, el death metal melòdic suec ..., fins i tot elements orquestrals gòtics, cosa que resultés eclèctic i tingués el seu propi so personal. En 2000 vaig arribar jo, afegim lletres, vam posar nom al grup vam començar a donar forma als temes, gravar les nostres primeres donem i començar a donar bitlles, trobant a poc a poc el nostre so i agafant taules en cada directe.

El vostre últim àlbum fins a la data és Act III The Dying Eve, ¿ens pots comentar com va ser el procés de gravació? ¿Alguna anècdota o dificultats que vau trobar durant el mateix?

La veritat que va ser tot rodat. Vam tornar a triar l'estudi Cube, on ens sentim com a casa treballant colze a colze amb Alberto Seara (Sober, Mag d'Oz, Hamlet ...) Va ser el treball més madur que hem fet fins ara, afrontant el repte que suposava estar a l'altura dels nostres dos anteriors treballs d'estudi, que tan bones crítiques havia aconseguit i, a nivell de resposta mediàtica i dels nostres fans, vam quedar encantats amb ell i ens va obrir les porta de fitxar amb els finesos Inverse Records.

Dawn of Tears

Dins d'aquest CD es troben excel·lents cançons ¿quines penseu que han calat més entre els vostres seguidors? Quins temes t'agraden més?

Crec que el nostre single "Present Of Guilt" ha estat el més vist a Youtube amb diferència, però veiem que temes com "A Cursed Heritage", "Darkest Secret", "7th senyal" o la balada inspirada en el personatge de Arya Stark, "Silent As Shades are", també ha agradat molt i són temes que ens agraden bastant a la banda.

Escoltant la vostra música veig certes similituds amb les grans bandes del death melòdic, especialment amb els Dark Tranquillity més canyeros, però sempre amb la vostra pròpia personalitat, què opines?

100% d'acord. Són una de les nostres referències més pròximes i vam tenir el plaer de compartir taules (i birres al camerino) al Vagos Open Air de Portugal ... Va ser increïble per a nosaltres, una de les vivències que més ens van marcar a nivell personal. Quant al so, crec que encara que anem del mateix pal, tenim tocs més dark o gòtics, o com ho vulguis definir, que ens donen un so més propi.

Si poguessis triar les bandes amb les que t'agradaria girar, quins serien?

Moltíssimes, conegudes i menys conegudes... Sempre he tingut el somni de girar amb bandes de les més grans com Metallica o AC-DC, Cradle Of Filth, però sent realistes ..., la veritat és que amb qualsevol banda es passa de meravella i s'aprèn. Estaríem encantats, però ara mateix per a una banda com nosaltres, el complicat és girar ...

Dawn of Tears

Entrant ja en un possible nou treball em pots explicar com va la composició? Seguirà la mateixa direcció?

La veritat és que a la banda, després de 15 anys sense parar de lluitar, estem en una aturada compositiu. Tenim intenció de fer les bitlles que se'ns presenten, però de cara a una nova feina, potser necessitem un temps per replantejar i viure una transició cap a una nova etapa. Ara mateix tenim altres projectes individuals i pel que fa a DOT, tot està en l'aire.

¿Que bandes t'agraden més del panorama nacional? ¿I internacional?

A nivell personal, no hi ha grans bandes de metall que m'hagin arribat a tocar la fibra, de fet les meves bandes preferides nacionals s'allunyen molt del metall, com La Frontera o Herois del Silenci ... A nivell internacional, "Metallica", "Blind Guardian", "Iron Maiden", "Dark Tranquility", "Cradle Of Filth", "AC-DC", "Machin Head", "Slipknot" ...., la llista és infinita ....

Quins plans de gira teniu? Alguna data fora d'Espanya?

Molt al nostre pesar, vam seguir en la recerca de Management per organitzar el tema de bookings de manera mitjanament professional. Hem provat amb unes quantes agències i la cosa no ha funcionat massa bé. No sé si trobarem alguna que estigui disposada a treballar per nosaltres, emportar la seva part pel treball realitzat i fugir de la moda actual de les agències, de sangrarte la pasta, lligar-vos per tots els costats i no oferir una merda concreta, més enllà de "tu dóna'm tot i ja si això faig jo per tu el que em vingui de gust". Vergonyós.

Quins objectius t'agradaria aconseguir amb el grup en un futur proper?

El que hauria de ser normal en qualsevol banda..., compondre, gravar i tocar..., tocar en directe sense parar ...

Dawn of Tears

Per últim si vols dir alguna cosa als seguidors de la banda, aquest és el moment ...

Són el motor de la banda..., ens fan un tribut a Mèxic, es tatuen el nostre nom... Què us puc dir...? Moltíssimes gràcies per l'afecte i el suport que ens heu brindat sempre. Ens feu sentir orgullosos de tenir els millors fans del món...

Gràcies per les teves paraules i espero poder veure-us aviat de gira.

Això esperem també nosaltres... moltíssimes gràcies pel suport que ens doneu, donant veu a la nostra banda i ens veiem aviat!

Entrevista realitzada per Bruno Molina
10/06/2015

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.