SatanArise en Facebook
Entrevistas - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Entrevista amb DGM

DGM

Aprofitant la presència de DGM en el proper Iberian Progressive Fest, vam voler xerrar amb la banda per veure com veuen la sortida del seu àlbum Momentum, la seva visita a Espanya i els plans futurs de la banda!

En primer lloc moltes gràcies per permetre'ns fer aquesta breu entrevista ara que esteu a punt de tocar en un parell de setmanes al Progressive Iberian Fest que pretengui lloc a finals de novembre a Madrid.

Parlar de DGM, és parlar d'una de les bandes més importants de l'escena progressiva a Europa, si no la més important. Us sentireu orgullosos o no us agrada llegir aquest tipus de coses?

Andrea: bé és veritat que jo i la resta de la banda estem molt feliços de llegir declaracions com aquesta, sempre és gratificant quan la premsa i la gent et consideren "un dels més importants banda en l'escena progressiva" i des d'un altre punt de vista és la confirmació que el que hem fet durant tots aquests anys.

Momentum s'ha llançat aquest any i la crítica no podria ser millor. Com està sent la resposta dels fans?

Andrea: La resposta dels fans ha estat molt gran, just abans del llançament de l'àlbum vam rebre una gran pressió dels fans antics i nous perquè hi havia un munt d'expectatives. Sembla que hem satisfet aquestes expectatives perquè només hem rebut crítiques positives de la multitud. Veiem que els nostres nombre de seguidors que creix dia a dia després de la data de llançament i això és simplement genial !

DGM Algú va dir que podria ser el millor disc de DGM... Què us sembla?

Andrea: "Frame" va ser considerat per la majoria dels fans de la nostra obra mestra, però just pocs dies després del llançament de "Momentum" gairebé tothom va tornar a escriure la definició de la nostra obra mestra. En la nostra opinió " Momentum " és la continuació perfecta de Frame per l'estat d'ànim en què ha estat escrit i perquè la manera de compondre no ha canviat entre els discos. Es pot considerar una mica més madur però perquè després d'aquests anys de gira a Europa hem crescut com a amics i com a músics.

Com neix la idea de la col · laboració de Russell Allen a "Reason"? Hi haurà més col·laboracions en el futur?

Andrea: Tot va començar durant la gira SymphonyX el 2010, ens vam passar un munt de temps junts i vam mantenir el contacte després de les dates de la gira. Quan vam acabar les sessions d'enregistrament de l'àlbum vam començar a pensar en algunes col · laboracions per a algunes cançons. Simplement li preguntem sobre la nostra idea de tenir la seva veu en la nostra cançó i ell va acceptar. Va ser igual amb Viggo d' Paguen s Mind.

DGM La portada de l' àlbum és impressionant jugant, igual que amb portades anteriors, amb l'ansietat com per exemple en "Frame". De qui va ser la idea? Qui és el responsable del treball aquesta vegada?

Andrea: Simone Bertozzi ( baixista de Empyrios, Mnemic, The Modern Age Slavery ) va ser l'artista que va crear aquesta portada fantàstica. La idea era fer una cosa molt minimalista per poder explicar el títol. Necessitàvem explicar tot el procés dut a terme amb àlbum "Momentum". La paraula momentum significa el producte de la massa per la velocitat d'un objecte. Amb aquesta idea hem volgut explicar tot el procés des de la idea de la finalització de l'embalatge fins al llançament de l'àlbum... tot ha estat de manera natural, perfecte i ràpid... senzill... com la portada.

En unes setmanes va a compartir l'escenari amb Freak Kitchen, Lakeside Projecte, Ankor i Damnation, esteu emocionats amb aquesta visita a Madrid?

Andrea: Sí, estem molt contents, ens encanta Espanya, no són els nostres primers concerts aquí i quan toquem al seu país en el passat vam rebre resposta sempre positiva de la multitud. Ja hem compartit escenari amb Freak Kitchen l'any passat i són simplement uns nois fantàstics. Per desgràcia no coneixem les altres bandes, però tindrem temps per a això al festival.

Esteu al Tour de Momentum, ¿ què tal el que la resposta del públic?

Andrea: Jo crec que a la gent li agrada nostres shows. Sempre saludem als fans després del xou i ens diuen com han apreciat la nostra música i com han vist la totalitat del xou.... per ara la resposta ha estat genial... i estic segur que seguirà sent-ho.

Heu anunciat una data important per al 2014, Estats Units ProgPower amb Paguen s Mind, Masterplan, Leprous or Order Agan...... Quina grans bandes! No?

Andrea: Serà la segona vegada en el PPUSA i estem molt contents que ens cridessin una altra vegada ja que significa DGM va deixar marca en els cors americans hehehehe... Crec que el PPUSA és un dels festivals més importants d'aquest tipus de música i totes les bandes que toquen són grans bandes... què dir.... esperem que no sigui l'última vegada! hehehehe

Des Satan Arise volem agrair-li el temps que heu passat amb aquesta petita entrevista i volem desearps bona sort amb el disc i la gira.

Andrea: Moltes gràcies per les seves preguntes i esperem que tots els lectors puguin gaudir del xou al Iberian Progressive Fest. Gràcies Satan Arise!

Entrevista realitzada per Sergi Arise "Hell"
Traducció per Víc Salda

20/11/2013

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.