SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

29 / 07 / 2015

Slayer anuncien nou disc

Slayer anuncien nou disc

"Repentless"

Data de sortida: 11 setembre 2015

Repentless és una declaració: No farem concessions!

 

Slayer, els titans del Thrash, tornen amb Repentless, l'onzè àlbum d'estudi i el primer amb Nuclear Blast. Produït per Terry Dati, Repentless està compost i gravat pel guitarrista Kerry King i el vocalista / baixista Tom Araya en els Henson Studios a Los Angeles, a més del bateria Paul Bostaph i el guitarrista Gary Holt. "Repentless" és aclaparadora i brutal, fermament és al costat contrari al mainstream.

 

34 anys de carrera, Slayer recorda a la preeminent banda de punk-thrash que va ajudar a establir el gènere i que fins als nous metaleros segueixen reverenciándolos i emulándolos. Slayer han estat nominats cinc vegades als Grammy i han guanyat 2 a la categoria de "grans" del metall que escriuen cançons que reflecteixen la confusió i les aberracions de la nostra societat. "Repentless", primer nou àlbum de la banda en sis anys, continua l'ofensiva del grup amb dotze cançons, un atac sònic sacsejant sang. "Repentless" és fosc, ràpid, agressiu i sense pietat. També és l'àlbum més difícil que Slayer han compost.

 

Després de 2 dècades amb AmericanRecordings, Slayer han canviat a Nuclear Blast, el segell independent alemany conegut per la seva roster metall. King és entusiasta amb el canvi "M'agrada" declara. "Havent estat tants anys amb AmericanRecordings volíem donar-los dret de preferència perquè així és com som. Crec que la continuïtat és molt més forta que l'estada al mateix lloc, però finalment Nuclear Blast ens va fer una gran oferta i era el moment de canviar. En Nuclear Blast la gent va a treballar, fan la seva feina, se'ls paga i els agrada. Ha estat la decisió correcta ".

Slayer van entrar a l'estudi amb el productor Terry Dati. Date és el primer productor amb el qual la banda ha treballat des que van deixar American, on en tots els seus discos la producció o producció executiva estava a càrrec de Rick Rubin. Treballant amb Dati, Tom comenta, "Ell ha fet tots aquests grans discos- Soundgarden, PANTERA - i com a vocalista necessito a algú a qui respecti que pugui dir-me si li agrada o no en comptes de dir-me com fer alguna cosa que porto fent 30 anys. Ell podia guiar-me, és el que realment m'ha agradat en treballar amb ell perquè era molt simpàtic. El considero un amic ".

"Repentless" marca un nombre en les transicions de la banda però amb una indisputada actitud, Slayer emergeixen triomfants. "Després de 35 anys, el que Kerry i jo compartim és la nostre dedicació a la banda i Jeff també. És el mateix amb Gary, ell ho porta fent molt de temps i ara té la mateixa entrega. És una connexió que tots compartim amb molts altres músics. Estic molt emocionat amb el nou àlbum, hem posat molt d'esforç, Kerry especialment i és tot per Slayer. ", Diu Tom

»Repentless« està carregat de cançons sensacionals, des de les explosions metàl·liques hiper-agressives de 'Take Control,' 'Implode' i 'Atrocity Vendor' al ferotge Thrash de 'Vices,' 'When The Stillness Comes' i 'Pride In Prejudice' , l'àlbum és Slayer pels quatre costats. Per Paul Bostaph és simple: "Les cançons són magnífiques."

Tom comenta sense embuts, "Això és Slayer. Cap persona no està descontent amb el que hem fet. "

Per Kerry King, el sentiment és mutu "Musicalment per a mi, certament no és un" ja ho vaig dir "perquè Jeff no és una part d'això, però sí que sé que molta gent assumeix que Slayer no serà funcional sense Dave i que Jeff no hauria d'estar aquí de nou però ho hem fet i sona com els Slayer de sempre ".

El lloc de Slayer en la història de la música és segur un en THE BIG FOUR (al costat de METALLICA, MEGADETH i Anthrax): ells defineixen el gènere Thrash Metall. Amb "Repentless" Kerry, Tom, Paul i Gary afirmen que Slayer estan imparables. Slayer continuen sense por, agressius, sense penediment i el més important, Slayer segueixen saltant-se les regles!

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.