SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Serious Black Acapulco (Gijón)

Eternal Idol + Knights of Blood Silikona (Madrid)

SDI Forum Celticum (A Corunha)

Bonded + Cenizas del Edén Utopía (Zaragoza)

Ross the Boss + Asomuel + Dark Embrace X (Sevilla)

Ross the Boss + Asomuel + Dark Embrace Paberse Club (Sedaví (Valencia))

Serious Black Master (Vigo)

23 / 09 / 2015

Arrenca la websèrie AIR, objectiu Finlàndia

Arrenca la websèrie AIR, objectiu Finlàndia

La websèrie AIR, de l'Huelva Carlos Martín Pazo, comença el desenvolupament de la seva primera temporada amb vistes a rodar l'últim capítol a Finlàndia.

AIR és una història de superació en clau d'humor dins de l'univers AIR GUITAR, amb referències al món del Rock i al fenomen Youtuber. Els seus productors estan en negociacions amb l'organització del AIR GUITAR WORLD CHAMPIONSHIP per rodar escenes de l'últim capítol a Oulu, Finlàndia, on se celebra el campionat cada agost.

Adrián Pino, Andrea Haro i Guille Gargot protagonitzen el pilot que es va alçar el passat 5 de setembre amb el premi nacional a la Millor webserie en construcció del primer WebSurFestival organitzat per la Junta d'Andalusia. El jurat compost per David Sáinz (Malvivint), Niko Gómez (Cálico Electrònic), Rubén Ontiveros (Quina vida més trista), José Antonio Pérez (Nena Repel·lent) i Sonia Gómez (Angélica i Roberta) va premiar l'original proposta sevillana produïda per DS mitjana i Filasexta.

El premi atorgat pel festival cobreix part del finançament però l'equip de producció es troba actualment en la recerca de finançament privat.

El pilot es va estrenar fa unes setmanes a Internet


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.