SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Frozen Crown + Prima Nocte Rock en Femenino (Torredonjimeno)

Serious Black Acapulco (Gijón)

Bonded Utopía (Zaragoza)

Eternal Idol + Knights of Blood Silikona (Madrid)

SDI Forum Celticum (A Corunha)

01 / 10 / 2015

La Resistencia 67: Videoclip i festa presentació

La Resistencia 67: Videoclip i festa presentació

Caskärrabias - Sublevados - Desastre desvetllen aquest dijous 1 a les 21.00 hores a la Jimmy Jazz de Madrid tots els detalls de la Resistència 67 i presenten el seu videoclip: "Seguirem Resistint !!!"

Corren temps difícils per a la música. Els mass media ens sotmeten a la dictadura de la radiofórmula comercial, les institucions retallen les engrunes destinades a Cultura, les grans corporacions impulsen escenes musicals orientades al consumisme ... Queda resistir i La Resistència 67 està organitzada per a això.

La ràbia s'organitza i passa a l'ofensiva amb la Resistència 67. Tres grups units. Dues hores i mitja de rock urbà. 67 anys acumulats entre la trajectòria de les tres bandes que formen aquesta particular guerrilla sonora. Caskärrabias, Desastre i Revoltats s'uneixen per donar una gira conjunta en què descarregaran tota la seva força de manera col·lectiva. Aquest dijous 1 a les 21.00 comptaran tots els detalls del projecte a la sala Jimmy Jazz de Vallekas.

Formats a Vallekas el 1995, CASKÄRRABIAS són un dels grups referencials del rock urbà. Amb les seves reputades lletres van explicar el que som: la vida al carrer, els bars, les amistats, les decepcions ... Guitarra, baix, bateria i violí van posar música a clàssics repartits en sis discos. El directe acústic 'Al teu Salut' és la seva última entrega.

Al llarg de set discos i vint anys, DESASTRE han anat forjant un camí caracteritzat pel seu rock urbà, crític i transgressor. Des del barri d'Usera han creat lletres plenes de sentiment que expliquen la realitat vista des dels seus ulls, al costat d'un so compacte i guitarrer que no ha deixat de buscar innovacions dins les seves possibilitats.

Van néixer el 1995 a mig camí entre Alcobendas i Sanse. La història de revoltats és la de set discos, quilometrades de carretera, concerts en les millors i pitjors sales, conya, rock and roll ibèric amb píndoles punk i unes lletres amb les que van denunciar injustícies i van riure de tot déu. El directe '20 Anys empalmats 'serà el seu nou treball.


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.