SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

18 / 12 / 2015

Lords Of Black fitxen amb Frontiers Music

Lords Of Black fitxen amb Frontiers Music

Frontiers Music Srl es complau d'anunciar el llançament del Segon àlbum de la banda de metall melòdic Lords Of Black el 18 de març del 2016.

 
Lords Of Black és una banda formada pel mundialment famós vocalista Ronnie Romero, el reconegut guitarrista Tony Hernando i el monstre de la bateria Andy C.

La seva visió va ser muntar una banda de metall amb un enfocament modern barrejat amb elements enganxosos, melòdics i progressius. Després de mesos de treball dur i intens de les cançons, el grup va llançar, de manera independent, el seu àlbum homònim que va ser co-produït per Roland Grapow. La revista Metall Hammer Espanyola el va qualificar com "el millor disc de metall a Espanya d'aquest any"

 

La banda va donar suport al llançament amb una sèrie de reeixits xous en directe, alguns d'ells comptant amb convidats molt especials en alguns actes internacionals. Llavors van sortir les notícies sobre que Ronnie Romero s'unia a la nova encarnació de RAINBOW. Això va fer que la banda guanyés l'atenció dels mitjans internacionals i en particular les paraules que va dir Richie Blackmore descrivint la veu de Romero com "un encreuament entre Ronnie James Va donar i Freddie Mercury" va picar la curiositat dels periodistes de rock i dels fans .

 

Ara Lords Of Black estan preparats per conquerir el món amb "II", un àlbum que tornarà bojos als fans del metall melòdic modern. Un cop més co-produït, mesclat i masteritzat per Roland Grapow (Masterplan, ex-Helloween), "II" no és només la continuació del seu aclamat disc debut sinó és un disc amb cançons molt ben treballades que es convertiran l'instant en clàssics del metall. "El nou àlbum, que és una continuació del nostre primer disc que va tenir una gran rebuda, ha d'arribar a un lloc més alt", comenta Tony Hernando. "Després d'un intens any de compondre i produir, a més de concerts en directe, vam aconseguir temes més profunds i complicats en alguns arranjaments però els hem compost pensant en els directes ... La qüestió era crear alguna cosa que fos artísticament significatiu per a nosaltres com a músics i al mateix temps pogués cridar l'atenció del públic. Esperem que gaudiu d'aquest nou treball i feu amb nosaltres aquest gran viatge ".

Lords Of Black fitxen amb Frontiers Music
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.