SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Serious Black Acapulco (Gijón)

Eternal Idol + Knights of Blood Silikona (Madrid)

SDI Forum Celticum (A Corunha)

Bonded + Cenizas del Edén Utopía (Zaragoza)

Ross the Boss + Asomuel + Dark Embrace X (Sevilla)

Ross the Boss + Asomuel + Dark Embrace Paberse Club (Sedaví (Valencia))

Serious Black Master (Vigo)

21 / 01 / 2016

Listenable revela més detalls del nou disc de Crisix, From Blue To Black

Listenable revela més detalls del nou disc de Crisix, From Blue To Black

¡Listenable Records s'enorgulleix d'anunciar a CRISIX entre les seves files, i la data de llançament del seu àlbum From Blue to Black! Serà el 18 de març del 2016.
 
El quintet comenta agraït: "Realment ens prenem el nostre temps per compondre aquest àlbum perquè volíem que tot fos perfecte, i ara creiem que hem fet el millor disc de la nostra carrera. Fitxar a nivell internacional amb Listenable Records (Gojira, Soilwork) és la guinda del pastís i una prova de que els nostres passos van en la direcció correcta ".
 
CRISIX ha estat treballant molt dur per portar la seva música per tot el món. Famosos pels seus shows incendiaris, la banda ha guanyat ha guanyat diversos concursos de metall (incloent la Wacken Metall Battle) i ha estat considerada la millor banda Revelació per Rockzone. En tots els sentits, Crisix és una banda que treballa molt dur.
 
Tota aquesta energia es reflecteix en el seu disc From Blue to Black, amb brutals i formidables riffs melòdics, arranjaments virtuosos i encertats canvis de tempo, que afegits als tornades enganxoses, resulten en una barreja veritablement salvatge. CRISIX no estan emulant els grans del thrash, sinó actualitzant l'estil i intensificant amb el seu convincent Ultra Thrash Metall *.
 
From Blue to Black sortirà el dia 18 de març de 2016. Va ser gravat en els AX Studios (ES), barrejat per Oscar AX, i masteritzat pel geni suec Jens Bogren en els Fascination Street Studios (Arch Enemy, Kreator, At The Gates , Opeth).
 
CRISIX anunciarà les seves dates per a la seva tour europeu en breu i girarà per sudamérica en les pròximes setmanes.

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.