SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Serious Black Acapulco (Gijón)

Eternal Idol + Knights of Blood Silikona (Madrid)

SDI Forum Celticum (A Corunha)

Bonded + Cenizas del Edén Utopía (Zaragoza)

Ross the Boss + Asomuel + Dark Embrace X (Sevilla)

Ross the Boss + Asomuel + Dark Embrace Paberse Club (Sedaví (Valencia))

Serious Black Master (Vigo)

28 / 01 / 2016

Noves confirmacions per al Leyendas

Noves confirmacions per al Leyendas

L'onzena edició de Llegendes del Rock se celebrarà els dies 10, 11, 12 i 13 d'agost de 2016 a el Poliesportiu Municipal de Villena (Alacant). El complex esportiu compta amb camp de futbol de gespa natural, piscines, zones arbrades i amplis espais per fer molt agradable l'estada en el mateix. Novament comptarem amb els dos escenaris habituals, "Azucena" i "Jesús de la Rosa", mes el suport del "Mark Reale Stage", situat sota el sostre d'una pista coberta de futbol sala. Com de costum, dijous, divendres i dissabte seran de pagament, mentre que dimecres, festa de benvinguda, continuarà sent jornada d'accés gratuït.

La festa de benvinguda d'accés gratuït, el dimecres 10 d'agost, tindrà un lineup d'autèntic luxe, amb els nord-americans FEAR FACTORY, a més de les bandes nacionals Mojinos Escozíos, EL RENO Renardo, [IN MUTE] i LORDS OF BLACK, amb el vocalista xilè Ronnie Romero al capdavant, elegit per Ritchie Blackmore per ser la veu del retorn de RAINBOW. A més, queda per anunciar el cap de cartell de la jornada gratuïta.

Per als tres dies de pagament, les primeres bandes anunciades van ser STEEL PANTHER, GREU DIGGER i HOLY MOSES, a les que després es van afegir HELLOWEEN, VENOM, TÒQUIO BLADE, Saurom, TYGERS OF PA TANG, LUJURIA, DONEU, EQUILIBRIUM, BLITZKRIEG, CATTLE Decapitation i Anaal Nathrakh. Després arribaria l'anunci de URIAH Heep, NAZARETH, SKINDRED, Delain, Flotsam AND Jetsam, PEDRO BOTERO i badana.

El mes d'octubre va ser bastant prolífic en confirmacions, començant per BARÓ ROJO, la mítica banda comandada per Carlos i Armando De Castro, que interpretarà al festival íntegrament l'àlbum més famós de la història del heavy metal espanyol, "Volum brutal". Després arribarien els anuncis d'AT THE GATES, UDO Dirkschneider, Dragonforce, SALVADOR DOMÍNGUEZ, LEGION of the Damned i ATLAS. Al novembre van arribar onze noves confirmacions: Children of Bodom, TARJA, Stratovarius, Eluveitie, Ensiferum, DARK TRANQUILLITY, LEO JIMÉNEZ, ARS AMANDI, DARE, SENTINELLA i HEIDEVOLK. L'any 2015 va finalitzar amb els anuncis de SYMPHONY X, MAYHEM i Whiplash.

Noves confirmacions per al Leyendas
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.