SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

19 / 02 / 2016

Leo Jiménez fitxa per Rock Estatal Records per l'edició del seu pròxim disc

Leo Jiménez fitxa per Rock Estatal Records per l'edició del seu pròxim disc

Sortirà l'1 d'abril de 2016 i es dirà La Factoria Del Contrast.

Contrast. La paraula defineix la diferència notable entre les coses; vocable més que encertat per nomenar el pròxim disc de Leo Jiménez. 'La Factoria Del Contrast' serà el nou d'una de les grans veus del metall. Davant del acomodament, el cantant tornarà innovador i arriscat, amb un àlbum que va de la brutalitat a l'intimisme. Sense termes mitjans.

Leo Jiménez porta des de 1999 sent un dels actors principals de l'escena metall d'Espanya i Amèrica. La seva brillant pas per Saratoga va catapultar una trajectòria que no ha parat d'acumular treball i èxits: millor vocalista nacional per la crítica especialitzada, actuar davant més de 20.000 persones, encapçalar llistes de vendes, protagonitzar l'òpera rock 'Jesus Christ Superstar', sorprendre amb la banda Stravaganzza ... Ara torna amb nou CD en solitari.

L'1 d'abril Rock Estatal Records publicarà 'La Factoria Del Contrast'. Després d'arrasar en 2015 amb el directe '20 Anys Després del Apocalipsi ', Leo tornarà amb una referència que trencarà esquemes. La cruesa del metall core i el thrash compartiran espais amb rock, balades i melodies de certs tocs pop. Un treball intel·ligent i enriquidor que reforçarà un cop més la faceta de gran cantant i valent músic que Leo Jiménez ha conreat.

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.