SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

30 / 03 / 2016

Katatonia desvetllen de manera íntegra, una de les noves cançons d'Old Heart Falls

Katatonia desvetllen de manera íntegra, una de les noves cançons d'Old Heart Falls

La banda Katatonia ha revelat la primera pista completa del seu nou i esperat àlbum "Old Heart Falls", treball que sortirà al mercat el proper 20 maig 2016 a través de Peaceville Records.

Segons Jonas Renkse, es tracta d ' "Una cançó amb textures exuberants, dinàmiques diferents i una tornada memorable, o sigui les marques comercials d'algunes de les cançons més estimades de Katatonia." Old Heart Falls "corrobora tots aquests atributs, però no és per qualsevol mitjà que defineix l'àlbum com un tot. Hi ha més per venir ... "

Sobre el lyric video que l'acompanya, Anders Nyström afegeix: "Sabent que no volia una altra" font de circ "amb totes aquestes paraules i lletres que competeixen en acrobàcies olímpiques, vam decidir fer un lyric video senzill, però alhora molt real .. fa 30 anys quan vam començar, no hi havia ordinadors per a tot com ara, així que vam haver de escriure totes les nostres cartes a mà. quan sentim una motivació extra, es va utilitzar una màquina d'escriure amb tot el que això comporta a nivell de treball.

Recordo clarament escriure lletres en una màquina d'escriure amb una cinta de tinta que les registrava directament sobre el paper creat un sentiment especial que cap ordinador ha estat capaç d'emular. Així que vaig decidir portar de tornada aquest sentiment per uns minuts. La consecució d'aquesta idea va ser possible gràcies al nostre talentós amic Lasse Hoile, que es va assegurar que aquesta bella màquina d'escriure Royal serviria per al nostre propòsit, en un retorn al principi dels temps que nosaltres vivim ".


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.