SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

24 / 04 / 2017

Ravenblood, canvis de formació i nou vídeo

Ravenblood, canvis de formació i nou vídeo

Jordi abandona la formació, torna Dani a les veus i guitarres i presenten nou tema:

Comunicat referent a Jordi:

"
Com havíem comentat recentment, havíem important notícies que donar:
Tenim el trist anunci de la marxa del nostre vocalista, guitarra solista i compositor Jordi Mata, que inicia nous reptes personals que són incompatibles amb seguir a la banda.
Jordi ha estat ànima musical de Ravenblood: tots els riffs, melodies i orquestracions que ens ha fet vibrar han sortit de les seves mans. Sempre serà part de Ravenblood i en el que pugui seguirà aportant des de la distància, no cal dir que a la resta de Ravenblood (Dani (Ecu), Jose Luis i Raúl) ens quedaran els inoblidables moments viscuts al local, escenari i carretera, i per descomptat li desitgem el millor i que abans o després segueixi creant música que és la seva major passió.
També remarcar que Ravenblood continuarà donant guerra sense respir i en breu anunciarem més notícies. 'El corb tornarà a alçar el vol !!
En el següent post econtraréis el comunicat de Jordi.
"



Comunicat de Jordi:

A tots els seguidors del grup:
Aquest no és el tipus de missatge que m'agradaria donar a hores d'ara. Tant de bo hi hagués una altra manera de caminar aquest camí que no inclogués escriure res d'això, però malauradament hi ha oportunitats a la vida que són úniques, irrepetibles, i desafortunadament aquesta en la que em trobo involucrat em porta per un camí diferent al de Ravenblood. Han estat anys genials d'abundants bons moments, concerts que no oblidarem mai, metes que es em semblaven inabastables amb els primers aleteig de la banda, patiments, alegries, decepcions però sobretot música. He estat envoltat de músics increïbles com són Ecu, Raul i Jose Luis als que avui he de dir adéu, que m'han ensenyat el plaer de la gaudir la música des de dins amb amics de veritat, així com a tots els que han passat per Ravenblood (Dani, Àngel i Txus). M'agradaria destacar sobretot a Daniel Ortiz (el nostre estimat Ecu), amb el qual vaig començar en l'escena del metall fa ja 10 anys quan tot just era un mocós de 15 anys que no deixava anar la guitarra ni per anar al bany, ja Raul Romero que es unir a Everfrost (el meu primer grup) poc després. Trobaré molt a faltar mirar a un costat i veure a Raul, amb la seva cara de motorista al que li han robat els maneguets del manillar, animant al públic i cridant. No trobaré tant a faltar mirar cap enrere, posseït pel terror, veient com Ecu "improvisava" un nou ritme per sorpresa que ni el mateix sabia on s'anava a acabar ni com anava a reenganxar-se a la cançó (ment, ¡les anècdotes de aquests moments són impagables!).
Ha estat un plaer comptar amb un grup de persones que m'han permès gaudir com un nen de crear música, que han gaudit amb mi de tocar-la, de les meves innombrables correccions i reedicions de cançons tornant boig a més d'un, però sobretot de les rialles i els bons moments. Per tot això, gràcies de cor a Ravenblood i sobretot als fans que han anat sorgint pel camí, que tot i no ser molts sempre han fet molt soroll i ens han fet sentir com els mateixos Iron Maiden. Mai deixaré de sentir-me part de Ravenblood, sempre els ajudaré en tot el que pugui i necessitin des de la distància, però avui és el meu dia per dir adéu.
Jordi




Seguim endavant ... i hem de donar-vos una gran notícia !!. Dani C. Perez retorna a Ravenblood per tornar a fer-se càrrec de la veu principal, ara se'ns obre una etapa nova i excitant que comença amb els seus primers fruits en forma de una nova cançó "Purge" composta pels nous Ravenblood, que aviat podreu escoltar. Aprofitem per anunciar que estrenem nou logo, dissenyat per Wappenschmied, només queda dir-vos que ja estem treballant per completar la formació de la banda i tancant dates pel mapa nacional i internacional per tornar als escenaris novament, esperem el vostre suport en aquest nou capítol de Ravenblood.


Ravenblood, canvis de formació i nou vídeo
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.